tirsdag den 15. december 2015

Last weeks photos - med både teknisk knas og den slags knas, der smager af jul.

.. Lidt bagud med filmrulle-fjol, er hvad jeg er. Og det er ikke alt. For min mobil døde halvvejs gennem ugen. Jojo, liiige en skøjtetur på cafe-gulvet skulle den da ha' - og med en i forevejen flækket skærm, så var der ikke mere for den 25 øre. Så det er rent tilfælde at nogle billeder er udvundet og fremfundet. Suk. Glæder mig til den dag, hvor jeg ikke er motoriksvag.
Nå, men udover det lille uheld, skodregn fra vejrguderne og alt for få timer i døgnet, fik jeg også brugt tiden på et hav af skønne sager. 

Ugen gik med, at jeg bla. fik:

.. Genset en udødelig klassiker under lillesøsters dyner til en tiltrængt omgang tøsesnak. Ikke værst, at sidde der og være enige om at vi havde ret i alt, mens mor trakterede med nybagte Haakonskager. 

.. Udbragt onsdagssnegle og knusere til en hårdtarbejdende veninde. 

.. Afleveret bøger for sent - igenigen. En kombination af at være en doven hund, småtravl og distræt er ikke god. Så mens jeg liiiige venter en måned med at betale bøden, hamstrede jeg lige endnu en stakfuld gode sager med hjem. Ups. 

.. Serveret laksefest sponsoreret af far til Kit, da hun kom på frokostbesøg inden job.

... Fundet ud af at Nissebanden i Møllen er flyttet til Nørresundby. Ret hyggeligt - skulle jeg ikke på job, havde jeg klart sparket døren ind og fundet legetøjsmaskinen. 

.. Fejret venindes 32 års fødselsdag. 

... Ladet mig traktere på job. Hvis man skal tvangsindlægges til at gå op i håndboldkampen, er det godt der er flæskesteg på bordet og julesnolder i lasten. 

.. Været i Det hem'li' til det hyggeligste, sjoveste og eventyrligste juleskuespil. Stor ros til manuskriptforfattere, kulisse-folk og skuespillere ikke mindst; Plottet var lige til en julekalender på TV! 

.. Midnatshygget med fællesbæger, fællesdyne og fælles Disney-kærlighed. 

6 kommentarer:

 1. Åh, juleslik og 'Forældre-fælden'! Hvad kan man forlange mere? Gud hvor jeg elsker (og savner!) den film!

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er simpelthen bare lige god hver gang :D

   - Anne

   Slet
 2. Det ser bare rigtig hyggeligt ud ☺️ den der film med Lindsay Lohan den er bare så sjov.
  Lækker lækker laks der på billedet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er den nemlig - og man får hende endda x 2! Laksen var også et hit, heldigvis (:

   - Anne

   Slet
 3. Åååh ha, det der med ikke at få afleveret igen, kender jeg alt for godt. På mit bibliotek kan man (u)heldigvis også udskyde betaling af bøde :/

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, det er ikke smart, for en samvittighedsløs sjæl med bognørdtendenser :p

   - Anne

   Slet