fredag den 18. december 2015

December flyver afsted


Jeg har travlt - allerede for et par uger siden var 95% af mine dage, resten af året, besatte. Det er ikke lige frem blevet bedre, men kaldenderen er heldigvis fyldt op med både hyggelige aftaler, juleri, dates - og ikke kun arbejde.
Den 21. er julegave-køber-dagen - har endnu ikke haft tid, så der går det løs. Er I færdige med jeres juleindkøb?
Lige nu nyder jeg roen før job, skal (burde nok allerede have..) nå at finde ud af  hvor da man vasker i denne bygning, så jeg kan få rent tøj på til julefrokost. Det er der nemlig tid for i morgen - og jeg glæder mig. Julefrokost hos fars famile er noget af det hyggeligste december byder på. 
Nå. Nu er det tid til, at cykle på job. Synes endnu engang, at tiden er løbet fra mig. 

4 kommentarer:

 1. Kære A+K - tiden flyver altid alt for stærkt. Det er lidt som den der nye super-tanker af en flyvemaskine, som netop er begyndt at flyve mellem Dubai og København: man har ikke en jordisk chance for at følge med. Vi mangler stadig gaver. Men vi skal også købe en større mængde, jeg tror vi taler containermængder..., men forhåbentlig har vi styr på det inden den 24....

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg fik ordnet de sidste gaver - håber også at du/I får det sidste klaret (:

   - Kit

   Slet
 2. Jeg er just blevet færdig med gaverne. Men kun fordi jeg skal arbejde næste uge. Så var jeg nødt til at få det gjort i dag. Håber du når det hele i fin tid. Kh Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg arbejder også både 22 & 23 - men nu fik jeg fixet resten og kan læne mig tilbage og passe mit job med god samvittighed (:

   - Kit

   Slet