onsdag den 2. september 2015

Om en gammel fornemmelse i kroppen, der kræver luksus-investeringer af ufornuftlig slags.Kender I det, hvor man pludselig genfinder noget I sig selv? 
Nu skal det ikke lyde total ophøjet eller frelst, eller noget i den dur - men I ved, det der, hvor man falder over noget, man har glemt, man er vild med? 
Det kan være en sjov sang man hørte en hel sommer på ferie, den ret ens mormor altid serverede på ens besøg, eller duften af den parfume, man havde på til alle hall-festerne i konfirmationsalderen.

For mit vedkommende, er jeg helt og aldeles faldet for at tegne/farvelægge igen. Som barn deltog jeg i al verdens tegnekonkurrencer, og har både vundet Lego Belville og andre legesager, slik, Hobby-bokse, gavekort til Hjemme-IS og bedst af alt: At få min tegning vist før Børnetime på DR1. 
Husker tydeligt, at da jeg modtog brevet om, at jeg var udvalgt. Det var simpelthen så fedt - især fordi der medfulgte et "personligt" kort fra Mimse & Mumse fra Troldbjerget. Jojo, der er nogle der kan!

Men de sidste år, er min tegning mest blevet til krimskrams-tegninger på notat-blokken på ergostudiet og lidt hyggetegning med Kit, på sommerferierne til KBH. 
Lige indtil jeg for nylig kom i Bog&Ide, hvor jeg faldt over en voksen-malebog. Og da jeg tog den i hånden og bladrede den igennem, mindede det mig straks om vores værelse hos farmor&farfar, hvor vi havde malebøger i skufferne.

Ja, så helt spontant røg den med hjem Og hold op, hvor er det hyggeligt at sidde med sådan en, en skoldhed kop kaffe og lydbog i ørene. Jeg er helt helt solgt, og bliver ren "Anne 6 år" igen. 

Så nu har jeg (og min en veninde) valgt at gøre noget, efter jeg delte ovenstående historie på vores sidste date. For hun elsker nemlig at også tegne. Vi tog faktisk Billedkunst B sammen på gymnasiet, men hun  har ikke prioriteret det siden den tid. Og ved et tilfælde, havde hun et aftenskole-blad liggende, som hun var fristet af. Men havde seeeelvfølgelig ikke taget sig sammen. Ligesom jeg. Så bladet fandt vi frem, og så gik snakken. Og tegnesager blev fundet frem. Og så besluttede vi os.
 Nu skulle det fandme ske! Ikke mere udenoms-snak. Nu skulle vi forkæle os selv, råbe "røv" og bruge penge på noget ufornuftigt, på selvforkælelses-maner.

Så ja - vi i har valgt at tilmelde os et tegnekursus. Fandme så. Hun er ligesom mig, på rigtigrigtig mange områder, og vi kan virkelig spejle os i hinanden. Og vi vidste, at det var nu eller aldrig. 

Nu må vi se, jeg håber det bliver godt. Glæder mig, gør jeg hvertfald!2 kommentarer:

 1. Aftenskole er for fedest! Som Kung Fu Panda ville have sagt. Man fristes til at råbe et euforisk 'røv'! Hvis det findes... Og man glæder sig til at se nogle tegninger her på bloggen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, tegninger vil ikke blive vist nej - er såmænd ikke god til at tegne, de konkurrencer jeg vandt som barn var baseret på lodtrækning - ikke talent ;)

   - Anne

   Slet