mandag den 17. august 2015

Velkommen.


Der er kommet end del nye læsere til på det sidste. Vi tænkte derfor, at vi ville dele lidt fact om os, så I kan lære os bedre at kende. 

❤️ Vi har verdens sødeste lillesøster. Vi er henholdsvis 10 og 6 år ældre end hende - og vi elsker at tilbringe tid sammen med hende. Både sammen og hver for sig.

❤️ Da Kit stoppede med at bide negle overtog Anne vanen. Hun har dog lagt den fra sig igen. 

❤️ Vi elsker at spise de der klammo præfabrikerede friskefrikadeller, som de fleste supermarkeder forhandler.

❤️ Vi lever begge vikarlivet, så sådan noget med fast løn og faste arbejdstider, er ikke noget vi gør os så meget i.

❤️ Vi er begge nørder og samlere helt ud til fingerspidserne. 

❤️ Ingen af os har kørekort. Vi elsker vores cykler, og gør altid alt hvad der står i vores magt for at undgå offentlig transport 

❤️ Vi elsker mænd med skæg.

❤️ Mens vi ventede på, at Harry Potter 7 udkom brugte vi timer på, at analysere de andre bøger ned til mindste detalje i håb om, at kunne finde spor, som kunne stille vores nysgerrighed til.

❤️ De sidste mange år har vi været på efterårsferie sammen. Det startede med, at vi hvert år tog til hiphop-festival i Aarhus - da det lukkede gik vi over til storbyferie. Dette års tur går til Kiel og vi glæder os!

❤️ Apropros hiphop - vi brugte i mange år alle vores penge på cd'er og koncerter rundt omkring i DK. Vi har stået foran alt fra små koncerter i Frederikshavn til Orange scene. Så længe der var dansk rap på programmet, var vi klar.  

❤️ Vi samler begge på børnebøger - særligt Astrid Lindgren. 

❤️ Vi har blogget siden 2008, og selv om interessen går op og ned har det aldrig været tale at stoppe. 

Ellers ville vi bare sige velkommen og tak til alle fordi I læser med. 

3 kommentarer:

  1. Ja, den med mænd med skæg faldt mig i øjnene :-D Interessant!

    SvarSlet
  2. Jeg sidder og smiler I er så pissesøde og man får lyster til at læse mange flere punkter. Håber vi får lov at være med på sidelinjen til den der Kiel-tur, det er en ret fin by! Kram på jer <3

    SvarSlet