lørdag den 2. maj 2015

Svip!
Åh, jeg elsker altså at tage på sviptur. Bare lige som et lille hverdagsbreak. I tirsdags blev det til en tur til Silkeborg Aquacenter, madpakker i solskin på byens fine bådhavn og et smut forbi smukke AroS på vej hjem til Aalborg. 

Har formået at se alle deres udstillinger, i dette år hvor jeg har haft årskort dertil, hvilket da ikke er helt dårligt klaret. Nu må vi se, om de når at få nogle nye spændende på planen, inden det udløber her til juli. Ellers modtages anbefalinger gerne, til andre gode aktiviteter i Århus/omegn til næste tur?

Det giver bare et ekstra energi-indsprøjtning med lidt luft under vingerne.

6 kommentarer:

 1. Det er så hyggeligt med sådan nogle ture :-)
  Jeg ville så gerne have set deres Fools udstilling, men sådan er det når man flytter udenfor landets grænser, så passer tingene ikke altid med ens ferie ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er rigtigt, den var nu også meget fin - dog liiiidt ensformig, hvis jeg skal være helt ærlig :D En hel hall med samme type kunst, var lidt tungt. Men han kan nu noget!

   - Anne

   Slet
 2. Jeg elsker også svipture! Silkeborg er sådan en smuk by, men fisken er godt nok helt forfærdeligt grim. Den er næsten helt nuttet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, ja - bådhavnen var væsentligt smukkere end akvariets indhold, vil jeg også sige :D

   - Anne

   Slet
 3. Og det ser super hyggeligt ud! dejligt med sådanne småture ud at se :)

  SvarSlet