tirsdag den 21. april 2015

Paris - fotodagbog, dag 3.

Dag 3 og sidste "officielle dag" i Paris, startede med at tømmermændene blev repareret med søvn og lækker morgenmad, hvorefter turen gik mod Seinen.

Vi ville nemlig ned og se, om vi kunne skaffe os en sejltur på vandet - og det kunne vi heldigvis, endda med dansk tour-guide-brocheure til rådighed. Ret utroligt, synes jeg.
Efterfølgende gik turen til Notre Dame, dernæst mod lækre tapas i solen og en shoppetur, efterfulgt af en skønskøn late night dinner. Denne foregik på den fedeste, rå og stemningsfyldte sportsbar, som vi fandt på en lille sidegade ved et rent tilfælde. Nogle gange er man bare heldig, og her var stemningen helt perfekt. 

Men ganske uundgåeligt, lakkede dagen mod enden og pludselig var det midnat. Endnu en herlig, herlig dag i byernes by blev derfor lukket i med snolder og filmleje under hotellets bløde dyner, efter nedpakning, så alt var klar til afgang mod lufthavnen kl. 8 søndag morgen. 
Perfekt, perfekt afslutning, i al sin enkelthed, helt fantastisk tur.11.37 - Afvaskning af spritstinkende krop og afbørstning af blå rødvinslæber fra gårsdagens festlige udskejelser. 

13.33 - Morgenmads-optakningen veloverstået, og jagten på en bådtur indledes. Og så skulle vi jo liiige først op at se de berømte hængelåse. Og det var altså lidt fint i al solskinnet. .. Og så skulle der også lige handles sejlsnacks ind - og hvad bedre end gedeost og friske jordbær? Perfekt, især fordi jeg formåede at stjæle en plastikgaffel fra to-go-pastabox i køledisken. Man er vel rebel. 

14.00 - Til søs med guide med verdens vildeste underbid. Godt det ikke regnede, så var den stakkels pige formentligt druknet. Men sød var hun nu. Og jokede tilmed. På engelsk. Det giver bonuspoint i det land. 

15.16 - Kunstkiggeri - fik købt mig den fineste, fineste blomstertryk. Det må jeg lige vise jer ved lejlighed.

15.29 - På jagt efter Quasimodo - tror han var på flugt fra autografjægere, for vi fandt ham altså ikke. Men smukt var der nu! 

17.12 - Sen frokost aka grotesk lækker tapasfest! Sylte, brie, anderilette, landskinke, gedeost, serrano, salami og pate - brættet hed "De 3 områder" og repræsenterede Frankrig, Italien og Spanien. HEAVEN! 
18.46 - Kiggetur rundt i byen - vi fandt den sødeste passage med massere af legetøjsbutikker, og jeg kunne snildt være flyttet ind i PlayMobil-shoppen og bare leget med udstillingerne i timevis. Ultimative favorit-legetøj, hvis du spørger min indre 8 årige. 

21.45 - Gamle skøjter hang fra lamperne, man spiste ved fodboldborde og der var rugbykamp på skærme på toiletterne - det var sportsbar på den absolut fedeste måde. Og maden var i top. Skønt! 

23.45 - Tilbage på hotellet, ink. favoritskumfiduser og skittels, samt en meget sæt "den må vi sgu da prøve-limonade, tilsat en gang "fiiiizz" (skriv nu bare bubbels, gør! Det andet er altså lidt klamt. Ok. Og sjovt). Meget skønt, bare at slappe af under dynerne.
Så ja - med trætte ben, genopladet sind og et vemodigt suk blev dette afslutningen på min sidste aften i Paris. 


En ting er hvertfald sikkert: Paris, jeg siger ikke farvel - jeg siger på gensyn!

12 kommentarer:

 1. Det lyder til simpelthen at have været alle tiders tur! :) Og et halv-fint hotel!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var helt fantastisk - og hotellet var virkelig flot og godt.. og budgetvenligt :D

   - Anne

   Slet
 2. Det ser FANTASTISK ud! Får helt lyst til at tage ud og rejse med dig :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er du sød - du må hoppe med i kufferten næste gang!

   - Anne

   Slet
 3. Skønne billedere:) Har været i paris 2 gange (uden børn) og elsker der. Vil gerne tilbage en dag:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - gør det, det er så skønt dernede - stadigvæk ;)

   - Anne

   Slet
 4. Og vejret var vist også bare helt i top. Men du kan da altid bruge taskeparaplyen herhjemme ;-) Dejligt, at I havde en super tur, og vi er nok en del, der ligesom dig har sagt 'på gensyn' til Paris. Det ER en skøn by :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Paraplyen blev i tasken ja ;) SÅ dejligt vejr, og Så dejlig by.

   - Anne

   Slet
 5. Lyder som en rigtig dejlig tur - Paris er altså bare for lækker. KH Dorte

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var det bestemt også, herlig by, især i det vejr :D

   - Anne

   Slet
 6. Ih det lyder som en skøn tur! Og fede billeder!

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, det var herligt - jeres tur lød også skøn!

   - Anne

   Slet