søndag den 19. april 2015

Paris - Fotodagbog, dag 1.

Her første indlæg fra Paris. 

For ikke at snakke for meget, vil jeg i stedet vise dagene frem i fotodagbog - med den by, siger billeder langt mere end ord, er jeg sikker på.

Vi ankom til jordens mest fantastiske solskinsvejr efter en times taxatur(27 grader, ja tak!), smed taskerne af i vores fine, fine hotel-værelse, begav os ud og gaflede os en gang sen frokost på en herlig fortovscafé, og SÅ gik vi igang med at udforske byen:


16. 10 - Ankomst til hotellet med den skønneste seng, varmeste bruser og venligste personale. Og så var det tilmed helt lydtæt. Seriøst. Hvad er chancen, når man bor midt i en ultra trafikeret hovedgade? Ved sgu ikke om de har isoleret hele svineriet med baguettes, for det var som at være i en boble, når døren var lukket.
16.45 - Frokost i solskinnet - 2 stk af husets gourmet-platters af forskellige slags. Herligt, uformelt og lige hvad man trængte til. Flysandwichene og den billige tysker-yoghurt med knas som morgenmaden bestod af, blegnede pænt meget i forhold til. 

18.34 - bio-organic foodmarked. ALT var øko og i de pæneste emballager - selv de brune papirsposer var bedårende. 

19.45 - Paris gader blev gennemtrasket for fine sager - her de fineste "fortæl selv bøger" med billeder og tilhørende klistermærkebog, hvorigennem man kunne skabe sin egen fortælling. Havde eeelsket konceptet, hvis jeg havde haft dem som barn. 

21.17 - Skindstegt torsk i appelsinjuice-sauce, spinat m. vinagrette og bedst af alt: parmasanost- og fløderørt kartoffelmos. YUM!

22.00 - Late Night Hop'On''Tour De Paris - 2 timers midnatstur gennem gaderne i topløs bus. Så alt fra Louvre til Eiffeltårnet til.. 

Moulin Rouge badet i det Parisiskemåneskin. SÅ hyggeligt!

00.31 - hjemme med kiosk-rov under dynerne. Og tænk sig, ud af 42 kanaler, var der én - en (!)amerikansk film.. som ikke var synkroniseret! Sejr! Og så var den tilmed sjov. Owen Wilson og Liam Neeson går man aldrig galt i byen med.
Halvsent blev det, for der var meget at tale om, efter så smuk en tur gennem byen - men tilsidst måtte lysene slukkes, for næste dag stod på en meget meget længe ventet oplevelse. 11 kommentarer:

 1. Åh, hvor ser det fantastisk ud. Mit hjerte bobler over med ægte Pariser-længsel. Suk!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var fantastisk Rikke, dejligt billederne afspejler det :)

   - Anne

   Slet
 2. Eej. Hvor ser det dejligt ud. Paris er skøn!! :)

  SvarSlet
 3. Paris ! Den by jeg længes efter at se- tak for at dele :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Velbekomme, det er godt nok et fortryllende sted.

   - Anne

   Slet
 4. Paris ser altså skøn ud. Kan slet ikke forstå, at jeg ikke har været der endnu. (Måske fordi jeg bliver ved med at tage til Barcelona...) En eller anden dag tager jeg min søster under armen og rejser derned.

  SvarSlet
  Svar
  1. Paris er alt for skøn - og Disneyland er altså uovertruffen, så det er altså bare om at komme afsted :D Grib Mette i armen og løb!

   - Anne

   Slet
 5. Hvilket hotel boede i på ? Vi overvejer at tage på Jule tur til Paris, men har aldrig været der før og er lidt i vildrede med hoteller og hvor man skal bo.

  - Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tryp Hotel, nær Operaen. Rigtig rigtig fint, lækkert og med god service :D
   God tur.

   - Anne

   Slet
 6. NU glæder jeg mig for alvor til Paris!
  Jeg snupper et indlæg ..... eller to mere!

  Tak for at dele din fotodagbog med mig :-)
  - Smil fra Pigepaatvaers

  SvarSlet