mandag den 20. april 2015

Paris - fotodagbog, dag 2.

Dag 2 bød på mange, mange opvågninger i løbet af morgenen for mit vedkommende. Af spændning. 

Sådan, seriøst. For nu var dagen kommet, hvor mit "livslange" (åh, så teatralsk) drøm om at opleve Disney Land skulle indfries. 

Frygten for at blive skuffet, var ganske ikke til stede - tværtimod, var jeg sikker på, jeg ville være fan. Og jeg kan slet slet ikke beskrive, hvor absolut magisk, storslået og ualmindeligt fortryllende den park er. Den er ENORM - ENORM siger jeg jer - og alle forlystelser, skibe og slotte tårner sig op, og man føler sig som en lille figur, i verdens største tegneserie by. Og netop derfor får I kun et sneakpeak her. For den tur fortjener et indlæg for sig, for billeder er der nok af. Og fantastisk var det!

Efter den oplevelse krævede vi en en øl og en gåtur, da vi kom hjem. Men det var ikke nok til at få nerverne i ro - så 2. dag i Paris endte i en god gedin brandert:

11.35 - Ankomst til DisneyLand, efter to-go morgenmad, kriller i maven og store forventninger på i metro-turen. Og fuck altså - øjenene var ved at trille ud af hovedet af os! What i Place! 


13.04 - Paradeshow - dans, sang og musik - ren magi! 


17.04 - Frokost på "Hakuna Matata". Jeg fik afrikansk svinegryde, og er liiidt bange for, at det var selveste Pumba jeg satte tænderne i. Men fuck it, frokost på Kongeklippen rocks! 


18.06 - Afgang fra Parken - kunne godt være kravlet herop og gemt mig for at se det hele By Night, men turde ikke. 
20.19 - "hjemme" i Paris igen - beslutter vi liiiige skal have en øl inden maden. Og en til. Og en til. 


Kl. 22.03. Woops, var klokken blevet så meget? Så må vi nok hellere købe steaks, tænkte vi. Giga steaks. Gorgonzola-steaks! Og med ratatoullie naturligvis - man er vel i Frankrig. 


01.35 - Sidste flaske vin nydes, inden de smed os ud ved lukketid. Vi fik faktisk lov at drikke den færdig, efter lyset blev tændt kl. 2. Ret fornemt. (Ok. Måske var det fordi vi var ret fulde, og de ikke orkede at jage med os, men scch). 


02.31 - tilbage på hotellet under dynerne med McD op til begge næsebor og et smil på læben - vi var helt enige om Disneyland og fransk vin er måden at fejre ferie på.


10 kommentarer:

 1. Jeg ELSKER at to voksne mennesker tager i Disneyland! Det er altså også bare min kæmpestore drøm at komme dertil, så nu føler jeg mig knap så kikset eller mærkelig - haha! Det ser virkelig fedt ud. Glæder mig til flere billeder :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Man bliver aldrigaldrig for gammel til en tur i Disneyland, det er jeg sikker på - slæb mig afsted som 90 årig, og jeg er klar! :D
   Det må I altså få arrangeret engang, for det er bare for fedt :D

   - Anne

   Slet
 2. Det lyder altså bare til at have været en fantastisk tur. Nu glæder jeg mig endnu mere til at min kæreste og jeg skal til Barcelona om en måneds tid - selvom vi primært skal til festival, tror jeg nu også der bliver plads til et par røde bøffer og store øl.

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh, det skulle også bare være en dejlig by :) - håber også at skulle se den en dag. Gerne ink øl og bøf, det hører ferie til!

   - Anne

   Slet
 3. Det lyder eddermanme skønt!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Var det eeeeeeeeeeddermandme os B-)

   - Anne

   Slet
 4. Haha, hvor skønt :-) Og hvem siger dog, at man ikke kan tage i Disneyland som voksen (uden børn forstås)? Selvfølgelig kan man det. Og det er da tydeligvis også mange, der gør. Første gang var vi også bare to voksne, og det var da bare så fint. Jeg glæder mig også til flere billeder/indlæg fra både Disneyland og Paris :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan man sagtens - Disney magi har ingen alder :D

   - Anne

   Slet
 5. Åh, Disneyland! Mit barndomslykkerige. Jeg får aldrig nok, og jeg elsker det. Hvor må det have været en fantastisk dag!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var det! Og jeg fik slet heller ikke nok! <3

   - Anne

   Slet