torsdag den 22. januar 2015

Onsdag.


Onsdagsfejring var planen igår - mig og vores lillesøster synes nemlig, at det var aldeles passende anledning til at mødes. For tænk sig, så er man da næsten halvvejs gennem ugen! Så hvorfor ikke dykke ned i pengepungen, tage café i tusind timer og svælge i lækker mad, sladder og bagtaleri af bedste skuffe? Og lege til at, det ikke er sidst i januar måned, sne i vejrudsigten, fyldt vasketøjskurv derhjemme og lidt for længe til sommer?

Jeg havde længe gerne ville vise hende Café Vesteraa, som i min optik er en af byens hyggeligste steder, og hun stemte for at igår skulle være dagen. Vi startede ud med en gang kaffe og kakao, og midt i al hyggen, tryllede det søde skarn pludselig en forsinket julegave: Bartok den Fantastiske!
Blev helt vild af lykke, for den har ikke været i handlen i Danmark i årevis. Men som den filmnørd hun er, har hun headhuntet den på nettet og bestilt den hjem. Er hun ikke bare sød? Det synes jeg!

Efter gaveoverraskelsen indså vi, at klokken var blevet 18.30, og vi gik ombord i menuen endnu engang. Kortet kender jeg ellers ud og ind, men vidste at det for nylig er blevet opdateret; så glædede jeg mig også til at prøve en af nyhederne. 
Og hvilket festmåltid: Pulled and i eget fedt, stegte salt-vildmosekartofler + salat med sennepsvinagrette, bagte valnødder og granatæblekerner. Nårh ja, og bearnaisemayo - af den bedste slags. Åh, det var pragtfuldt!
Mindstebarnet var også ovenud tilfreds, og snakken gik også lystigt efter maden - men tilsidst måtte vi lukke ned for hyggen, og hun begav sig på bussen hjem. Ja, sådan en gymnasieengelsk stil, skriver jo desværre ikke sig selv. 

Men pyt, der er jo heldigvis en masse hverdage at fejre endnu - jeg glæder mig til næste gang.

8 kommentarer:

 1. Jeg er fan af hverdags-celebrations af første grad. Hvor ser det skønt ud! Der er jo en hel fest i den gule kop alene - I love it!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, den var virkelig festligt pyntet :D

   - Anne

   Slet
 2. Det lyder som en herlig onsdag

  SvarSlet
  Svar
  1. Detvar det bestemt også :)

   - Anne

   Slet
 3. Hvilken gave! :) og altså! Burde forbydes at vise så lækre billeder på bloggen - nu har jeg lyst til varm kakao med hele baduljen af guf i ;) hverdagsfejring er det bedste! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, du må i køkkenet så - vejret er lige til det!
   Og ja, så perfekt en overraskelse :D

   - Anne

   Slet
 4. Lyder som en lækker dag og mums noget lækkert mad.. :D

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har ganske, ganske ret :D

   - Anne

   Slet