tirsdag den 6. januar 2015

Januar-udsalg og mor/datter-hyggeri.

Som resten af blogverdenen, har jeg også ladet mig friste af januars største attraktion; nemlig udsalget. Og hvem bedre, at alliere sig med end vores kære mor, til en shoppetur? Efter mange år, hvor hun har måtte trave byens gader tynde med os tre piger på slæb, må hun siges at være garvet i faget. 

Vi startede ud med at samle energi til butiks-marathonet med en dejligt besøg på Penny Lane - deres hønsesalat er simpelthen lige god hver gang ("Jeg føler ikke, jeg har behov for at bestille andet, når jeg kommer her", som mor formulerede det, med julelys i øjenene). Og efter et par timers snak og en kande kaffe, var vi klar til at invadere gågaderne.

Jeg var på jagt efter et par nye, rå hverdagssko, som ville kunne tåle arbejdsbrug og stadig er tøsede nok til at gå til nederdele/kjoler, og jeg var heldig. Så selvom jeg ikke liiige var forberedt på at bruge 750 på et par sko, kunne jeg ikke andet, da jeg faldt over overstående. De er SÅ fede, hvis du spørger mig. Og det vár jo altså halv pris. 
Derudover fristede en hverdagskjole i Company's (tak for tilskud til moar), lidt dullegrej og en ny kulsyrepatron til sodastreamen. Og vips, var man en tusse fattigere, og 6 hyggelige timer var fløjet afsted. 

Har I været afsted, og fandt I noget godt?

10 kommentarer:

 1. Åh, de sko er for nice ;) Ja når de gode tilbud ligefrem siger KØB MIG! så må man jo slå til ;)

  Jeg har i den grad også fået shoppet :) Lækker vinterjakke (sat ned med 1000 kr og næsten sponsoreret af Mutti) dullegrej, og nåh ja, så tømte jeg vidst nok også næsten Slagelses Søstrene Grene da jeg kom der forbi, UPS! ;)

  Januarudsalg er fantastisk!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, netop, de kaldte på mig!
   Lyder til, I også havde en skøn shoppedag :D Søstrene grene frister altid med noget.

   - Anne

   Slet
 2. Gode fund! Jeg har ikke väret afsted endnu, jeg tör ikke rigtig. Er lidt bekymret for, om min slunkne konto vil blive overrumplet af svag rygrad. Sparet er jo ligesom tjent, ikke? Naa ikke?! ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Pengene skal jo bruges, inden de er brugt, som mor siger ;)
   Afsted med dig, Cindi!

   - Anne

   Slet
 3. Megs pæne støvler!!! Dem kan kWh godt forstå, at du måtte købe :-)

  Det lyder i det hele taget som en skøn dag :-)

  Jeg har overhovedet ikke shoppet på udsalg - det var der desværre ikke finanser til i år :-( ah well, måske næste år :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Taktaktak, jeg er også selv helt tosset med dem :D
   Vi må håbe der venter noget lækkert til dig, når pengene er til det ;)

   - Anne

   Slet
 4. Altid lækkert med nye ting :D Er den der foundation god?

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, hvertfald til min hud-type, og så er den lyseste meget lys, heldigvis. Bruger den dog kun lige under øjenene, så hvis man bruger det generelt i ansigtet, ved jeg ikke om den dur:)

   - Anne

   Slet
 5. Sikke lækre ting du fik fat i! :)
  Jeg har desværre ikke været på udsalgs turne endnu, men på lørdag, så! :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak - god jagt til dig :D

   - Anne

   Slet