mandag den 29. december 2014

Mandags-rullen.

Her kommer rodekassen fra juleugen der gik - bliver aaaldrig træt af den højtid!

Så udover alt juleriet, vi har vist jer, fik jeg:

Arbejdet mandag og tirsdag - glæææædede mig sådan til at kl. ramte 22, Lille Juleaften! Her ventede far og Kit nemlig i bilen udenfor, klar til at eskortere mig til barndomshjemmet. 

.. Hvor der ventede dette tårn af niceness. Og julefilm. Og snak. Og hyggeri. Og bløøøde, hjemmehæklede tæpper. Og kaffe nok til, at holde os vågne helt til juleaften morgen, hvis vi ikke havde stoppet nogenlunde i tide. SÅ skønt at komme hjem til.

Grint lidt af Mor's og Mindstebarnets kattehumor - mor var sikker på, at deres kat var blevet headhuntet som strømpe-model for H&M. 

Ageret salat-hakker til lakse-sandwich-produktion med Kit. 

Prøvekørt min lækre, nye parfume, som kom på til familiejulefrokosten 2. Juledag. Den er så god. Og tøset. Og piiiink! 


Nydt den sidste sammenhængende juleferiedag med dejligt selskab, hvor den stod på hygge, et lille kig i Salling og lækkert cafébesøg og dovenskab på sofaen.  

Elsket DR1 for at sende Dirch film. Elsker den mand - vi var blevet et godt par! Og tænk sig, både god ved dyr og børn.. og så er han endda læææge! 

... Og nåja, så har jeg været liiidt i tvivl om hvad jeg lige skulle mene om denne kommode, spottet i den lokale Genbrugs. Fik ikké lyst til at prøve at åbne lågerne. Og dog; for lidt nysgerrig blev man jo. Gemte resten af dyret sig mon derinde? Eller?


2 kommentarer:

 1. Madbillederne ser som altid helt fantastiske ud.
  Virkelig god humor med Lupus! :D Smukke kat.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Tine, al' maden var også skøn! Og ja, de er lidt kawe, men søde de to kattedamer :p

   - Anne

   Slet