mandag den 29. december 2014

Gaver & dovenskabJeg fik så mange smukke julegaver i år, at det næsten ikke var til at rumme. Og så er det jo dejligt at have ferie, så man kan lege med sine nye ting. Jeg havde, som Lange, mange planer og ideer til min nye opstilling af mine figurer - for dem fik jeg mange af. 7 for at være præcis. 7 figurer på en dag - det er da næsten ikke til, at blive andet end fornøjet over. Så dem legede jeg med den første dag. Lavede opstillinger og satte i orden - en fornøjelse uden lige. Udover figurerene fik jeg film, parfume og hørertelefoner. 
Igår holdt jeg holdkæftdag - hvilken fryd. Der fik jeg gavn af mine filmgaver - Lange havde foræret mig SATC-boxen. Så jeg satte kaffe over, smækkede fødderne op og så afsnit efter afsnit. Dumt, men perfekt. I det mindste tog jeg mig sammen senere, og fik lavet lidt praktisk. Og det må også tælle for lidt. 

5 kommentarer:

 1. Ja, det er dejligt med de dage hvor man bare tilbringer tiden foran fjernsynet, uden at have dårlig samvittighed. Sådan en dag har vi også haft her i julen.
  Hele 7 figure, det var da noget af en høst.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er bare skønt - afslappende ikke mindst (;
   Og ja, det var lidt vildt.

   - Kit

   Slet
 2. Jeg elsker de dage. Det sker sjældent, men så sætter man også ekstra pris på dem ☺️

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er med at nyde dem, mens de er (:

   - Kit

   Slet
 3. Åh, nogle dejlige figurer at blive beriget med!
  Jeg måtte nøjes med amagerpigen, der syer, men hun er også rigtig fin - som så mange af RC -figurerne ;-)

  SvarSlet