tirsdag den 30. december 2014

En tur i Eventyrland.

Her det sidste julepost fra min side. Jeg må ærligt indrømme, at mange indlæg ofte kommer direkte fra Iphonen, men idag har jeg været artig og fikser det fra computeren. 
Jeg vil nemlig så gerne vise jer billeder fra den hyggeligste date, jeg havde d. 21 december, hvor jeg var inde og se Aalborg Teaters juleforestilling. Og nu har de eeeendelig fået lagt billeder op fra stykket (som jeg (suprice) har lånt fra deres hjemmeside). 

Og som altid, var det helthelt fantastisk sceneshow. Billederne her, fanger slet ikke den magi, surrealisme og gøgl der foregik - jeg var blæst helt væk. Igen! For de sidste tre år, har jeg set Juleforestillingen, og jeg kunne ikke forestille mig at stoppe traditionen. Både Vinden i Piletræerne, sidste års Isdronningen og dette års Alice i Eventyrland har alle været lige fantastiske på hver sin måde - Aalborg Teater leverer bare varen.

Efter den skønne forestilling, fortsatte julehyggen med et obligatorisk tur til Julemarkedet på Gl.Torv, hvor stemningen altid er et høj, boderne bugner, pariserjulet skinner så smukt og smagsprøverne er mange. 
Afslutningsvis endte vi med et smut på favorit cafeen, til byens bedste pariserbøf: 400 gram hakkefar, rigelig skarp peberrod, rå løg og en spandfuld æggeblomme. Det er bare dansk mad, når det er bedst. 

Efter maden, blev der bestilt en kop (*host* kande) kaffe, og så gik turen i 7/11. Her blev der hente lidt lækkerier, til at nyde under dynerne til film-i-sengen-hygge, og ikke mindst gennemgåelse af Teaterstykket ink. sammenligninger med bogen, vurdering af skuespillernes sangtalent og udførelsen af de forskellige scener. Ret perfekt brug af en lørdag, vil jeg mene.

Jeg skal hvertfald ganske sikkert på endnu en Juleforstillings-date-dag igen næste år, hvis det står det mig.


6 kommentarer:

 1. Svar
  1. Det var det virkelig også :D

   - Anne

   Slet
 2. Det lyder bare helt fantastisk. Jeg gad virkelig godt se det stykke; historien er også en af mine favoritter fra barndommen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg elsker den også, selvom den virkelig, virkelig er fjollet at læse - og netop derfor så fed ar se udført :D

   - Anne

   Slet
 3. Hvor lyder det som en rigtig skøn lørdag-:)
  / Susanne

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kunne heller ikke, have forestillet mig den bedre :D

   - Anne

   Slet