torsdag den 1. januar 2015

Alternativt nytår - med bløde løg og helligdagstillæg.
 


Glædeligt Nytår! 

Som nogle af jer nok bemærkede på Instagram, fejrede jeg det kommende år 2015 i selskab med kollegaer, opvasketjans og børnechampange.
Jeg valgte nemlig, at skrive mig på job i år. Både fordi, at mig og Kit ikke havde planer om det helt store nytår, da vores sædvanlige nytårscrew henholdsvist var på Cran Canaria og inviteret til kæreste-kom-sammen-fest... og at vi ikke liiige kunne snolde os sammen, til at beslutte hvad der skulle ske. 
Og henholdsvist fordi, at jeg vidste, at man lidt skulle prioritere sine vagter her i slut-december. For man skál jo tage en skod-tjans eller to. Og ærlig talt, så er juldagene i helligbrøde for mig - og tanken om at misse julemorgen/aften, 1. juledag i familiens skød eller julefrokosten d. 26 var ret ubærlig. Så hellere min nytårsaften!

Men jaja - lidt festligt blev det da også! Med stegetermometertjekket-korrekt-opvarmet-foliebakke menu fra kommunen, nytårstale, kransekage, høj musik og romfromage der var sprittet, at jeg var i tvivl om at vi gav beboerne en brandert på.
Og da jeg nåede til Aalborg ved midnatstid og begav mig i 7-11 efter marcipanbrød, var der fyrværkeri, toiletpapirsfyldte postkasser og nytårslykønskninger fra fremmede fulde folk nok til, at jeg da fik nytårstemningen at føle.

Håber, at I også kom godt ind i det nye år.

6 kommentarer:

 1. Rigtig godt nytår til jer begge!

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak Anitta :D Lige over!

   - Anne

   Slet
 2. Goooooodt nytår! Glæder mig til 2015 i jeres blogselskab!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak og i lige måde - det skal nok blive en fest ;)

   - Anne

   Slet
 3. Når det ikke kunne være anderledes, så lyder det nu egentlig meget hyggeligt :o) Er det i Vodskov du er?

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er i det område ja :D Og ja, det var nu ganske hyggeligt - drikke mig fuld og spise lækker mad med vennerne kan man jo heldigvis året rundt, og d. 16 venter en stor fest, så det er skønt :D

   - Anne

   Slet