søndag den 23. november 2014

Familiehygge og familieudvidelse.


Igår stod for alvor i familiens tegn, og er du gal, hvor var det bare alt for hyggeligt. Vi startede eftermiddagen ud med en dejlig dobbelt fødselsdagsfest, hvor bordet bugnede af lækre hjemmebagt boller, æbleskiver, uanede mængder kaffe og farfars hjemmelavede brunsviger.
Snakken gik lystigt, som den altid gør, og mens alle os kaffefruer sladrede løs og bladrede i magasiner, så mændene sport, mens de yngre kusiner og fætre slog sig løs med tegnesager og playstationspil. Afslappet og skønt. 
Da mørket faldt på, tog vi en runde rundt om huset, inden hjemvendelse. Vores onkel havde været ude med lyskæderne, og selvom jeg ofte finder det afskyeligt og amerikaneragtigt, var dette gjort både smagfuldt og flot - vi var pludselig alle i umanerlig god julestemning, da vi kørte derfra.

Og det var vist meget godt. For vores søde far, havde scoret 2xand på tilbud, så mig og Kit havde tilbudt at svinge gryderne og lave mad til hele holdet. For der var nemlig noget at fejre - der skulle nemlig bydes et nyt familiemedlem velkommen. Ulve-kattebaby'en Lupus, var nemlig netop blevet 12 uger gammel - og dermed klar til at komme hjem at bo. Så mor og mindstebarnet, var helthelt oppe at ringe, og skulle få lov at lege kattemor og mormor, i fred og ro. 
Så mens katten blev hentet og installeret med kurv, kattebakke og madskåle, lavede mig og Kit julemad og far åbnede rødvinen.
Resten af aftenen gik med sofahyggeri, mere kaffe og lad-os-forsøge-at-strikke-klub - lejlighedsvist afbrudt af frusterede ubrud og temmelig meget katteklapperi.

Det må siges at være lørdag, når det er bedst.

10 kommentarer:

 1. Aah brunsviger! Kan ikke huske, hvornaar jeg sidst har faaet saadan en... Det er altsaa hyggelig kage. Velkommen til det nye familie medlem. Hvor ser han bare söd ud! Hvem af jer fandt paa navnet? :) Jeg haaber, vi kommer til at se mere til ham.

  /Cindi

  www.cherriesandsunflowers.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Brunsviger er bare det bedste :D
   Katten bor jo hos de gamle, så ved ikke lige - det kan være han smider et billede en gang i mellem ;)

   - Anne

   Slet
 2. Åh, for pokker da en sød lille én. Stort tillykke med den lille familieforøgelse!

  SvarSlet
  Svar
  1. Taktak, de gamle er nogle værre kattetosser, så det skal nok blive rigtig godt :D

   - Anne

   Slet
 3. Det lyder bare så hyggeligt! Og hvor er den sød den lille mis. Tillykke med det! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jo tak, de er også mægtig glade for den :D

   - Anne

   Slet
 4. Hvor ser det skønt ud! Og åh, mit katterhjerte banker jo for jeres nye familiemedlem! <3 Så sød!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var også på alle måder skønt - og ja, han ser bestemt sød ud den lille nye :D

   - Anne

   Slet
 5. Åh gud, hvor er den altså bare nuttet. Virkelig! Jeg ved godt, at dyr ikke lige er jeres kop te, men jeg ville juble, hvis der sneg sig et par enkelte kattebilleder ind af og til. ;)

  SvarSlet
 6. Haha, mor og mindstebarnet var også ved at falde helt i svime :D

  - Anne

  SvarSlet