torsdag den 18. september 2014

Sød med sød på. Og lidt dyrefrygt.


Nogle gange tror du, at det sødeste der skete i løbet af din arbejdsdag, at din søde kollega uddeler marcipan i aftenvagten..  

Men det er lige indtil, at du er på vej hjem fra job, i nattens mulm og mørke. Og og får øje på den her i vejkanten. Årh. Så cute, at se på - den lignede en bamsebaby! 
(Læs: Okay, indrømmet. Blev faktisk alligevel lidt bange for den, da jeg bøjede mig ned for at tage billedet, og overvejede, om jeg turde gå tæt på.. Kan ikke gøre for det - bliver bare aldrig en dyreven. Den var gudskelov også rædselslagen, fandt jeg ud af - tror faktisk, vi rystede om kap. Besluttede mig for, at lade somom, at den var udstoppet, så den kunne foreviges - jeg er tydeligvis en sand vovehals.)

10 kommentarer:

  1. Nurh, et sødt pindsvin :). Min elskede mormor fodrede altid pindsvin , så jeg har kigget på utallige pindsvin som barn. De er så nuttede (og ikke så farlige, synes jeg ;))
    /Lene

    SvarSlet
    Svar
    1. Haha, nej, det er det nok ikke. Synes bare de er liiidt ulækre, samtidig med de jo ser søde ud.

      - Anne

      Slet
  2. Åh, jeg elsker blommer i madeira! ♥

    SvarSlet
  3. Ad til blomme, nuurh til pindgris!! :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Haha, du må gerne få kræet, så beholder jeg Anton Bergen.

      - Anne

      Slet
  4. Aij, det kræver (sgu) da noget at være bange for sådan en lille bittet nuttet pindgris! Godt, du trods alt vovede at forevige den :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Det afhænger vist af, om man er vild med dyr eller ikke B-) Jeg er vist ikke liiige på det hold. Men den ser jo bestemt sød ud :D

      - Anne

      Slet
  5. Årh nuttet pindi! Som barn erfarede jeg, at de bedst kan lide mælk og rosiner, så tror du var helt i sikkerhed. ;)

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg har hørt det med mælken, faktisk :D

      - Anne

      Slet