tirsdag den 29. juli 2014

Et glædeligt gensyn.

Salat m. ristede svampe, fiskefrikadeller og rejer. 

Citronmousse med passionsfrugt. Det kan godt være, mine planter havde savnet mig - men hvis der var nogen, jeg havde savnet, så var det Kit! Hun havde det gudskelov på samme måde, så lørdag planlagde vi en spontan vin-aften. Tilsat rigelige mængder sladder, hygge, lækker mad.. og en god portion øl.. og vodka. 
Det var som altid en succes med timevis af søskendehygge - ja, sådan en hel uges fravær er bestemt værd at fejre! Den søde Kit havde desuden også en overraskelse op i ærmet, nemlig en skøn og sød tøseparfume. At være forkælet, er godt nok ikke spor dumt.

5 kommentarer:

 1. Jeg får virkelig svampecravings af det øverste billede! Men jeg prøver at gemme de champignons, jeg har købt, til senere på ugen, hvor jeg skal lave pizzaer til de små nevøer ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, det var virkelig også godt - håber I fik lavet pizza, med eller uden svampe.

   - Anne

   Slet
 2. Ej, den salat ser bare SÅ god ud! Der er altså ikke noget bedre end søskendehygge. Jeg er så tit misundelig på jer.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var skønt :D Hun er en haj i køkkenet, hende Kit. Og det kan jeg godt forstå, det er ærgeligt at I bor et stykke fra hinanden, søskendehygge er nemlig det bedste.

   - Anne

   Slet
 3. Ejjj, man kan ikke smide sådan et billede op af en citronmousse med passionsfrugt UDEN at vedlægge opskrift! ;-) "hint hint hint"

  SvarSlet