mandag den 12. maj 2014

Sæt en anden plade på.

En sætning. ÉN sætning. Er hvad der skal til, og så får jeg den på hjernen. Igen. Så lad nu være med at fortæl(!), at du skal købe bananer, når du skal ned at handle - okay? For så kører den bare... igen og igen og igen. Inde i mit hoved. Resten af.. måneden. Mindst!

"Køb bananer, køb bananer, her hos miiiig"


ARGH! 

Har I også nogle sange, hvor I bare skal have det gyldne stikord? Og så synger du ikke andet, også selvom det ikke liiige er din favoritsang?

(Mr. Sandmand - bring me a dream, Hvem Kan Få Liv I En Pjaskfuld Sømand, Ring-ring Bananaphone, Et barn er født i Betlehem, er også virkelig kritiske i min bog.. Og så alt med Disney, of course)7 kommentarer:

 1. Sangene fra Lille Nørd har jeg skræmmende ofte kørende på repeat i hovedet..
  Kh Henriette // blondinemor.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Børnemusik er virkelig også catchy! :D

   - Anne

   Slet
 2. Jeg skal til møde med en dame, der hedder Sussie idag. 'Smilende Sussie' er allerede begyndt at køre som båndsløjfe i baghovedet ...

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, Gud ja - den er også storslem! Og "Jeg er så glad for min cykel". Nøj, de to hørte vi meget som børn, og de hænger godt nok også fast, hvis jeg først får dem på hovedet.

   - Anne

   Slet
 3. Lige nu er det Angel med Robbie Williams, men det også fordi jeg lige har været til koncert med ham og så er det den jeg tænker på først ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Uh ja, efter en koncert, så er der altid lige en der hænger ved - særligt den hvor hele publikum går amok :D Og det ved jeg, at folk gør til Angel :p

   - Anne

   Slet