torsdag den 24. april 2014

Dryp, dryp, dryp.Hold op, der regnede i morges. Der røg påskevejret sgu ud med badevandet. Og selvom cykelturen til skole ikke blev særlig fornøjelig af kæmpeskyllen, så gav vejret også anledning til dagens bedste grin.
For på cykelstien fik jeg selskab af en uhyre forfængelig fysioterapeut. Som heeeele vejen ud til studiet kørte med neon-farvede skraldeposer rundt om sine fødder, og lyste op som et politiblink hele vejen gennem byen. For så at liste dem af, ude foran indgangen. Og under dem afslørede han de mest fresh'n'cool, knastørre, spiffy sneakers. Og så tørrede han ellers ansigtet, puffede lidt op i huehåret via et kig i rude-afspejling, tog den våde jakke af, og spankulerede ind som en anden sportsmodel. Gad vide hvem han skulle ind, og charme sig ind på?

(Håber sgu ikke at hans udkårne medstuderende også er på cykel, for så for så har han da hvertfald tabt ansigt på forhånd. Ikke fordi han er kikset med poserne på fødderne - nænej, netop fordi han valgte, at tage dem på for at beskytte sine sko. Helt ærligt. Forfængelige mænd er virkelig, noget af det mest ucharmerende der findes)

2 kommentarer:

 1. Hihi, det er sgu vigtigt at holde sig fresh'n'cool når det regner :) (sagde pigen med den meget gule regnfrakke, der passer til hendes blå gummistøvler, der igen er mega praktiske når man hopper i vandpytter #nevergrowup)

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, jeg kommer også med regnjakke og hele svineriet - praktisk gris er mit mellemnavn B-)

   - Anne

   Slet