onsdag den 19. marts 2014

Lidt om læsning.
Overstående billeder er fra den anden dag, da jeg var hjemme på besøg hos de gamle. Det var som altid en fornøjelse med kaffe, snak, hygge og den lækreste gave fra mindstebarnet.

Mor er (ligesom mig og Kit) stor børnebogsfanatiker, og havde netop købt Paddington Brown’s 50 års Jubilæumsbog. Den er godt nok ualmindelig fin, både forsiden med svungne bogstaver og guldkant, og illustrationerne indeni. Hun scorede den i Arnold Busk for en sølle 50’er, og jeg går lidt med skumle tanker, om også at erhverve mig en.

Det er nemlig med at have noget hyggeligt at læse i, nu her. For BA-skrivningen er sgu skudt i gang, her fra i mandags af. Vi har haft første møde med vejleder i går, emnet er blevet konkretiseret, det første litteratur-søgningskursus er ovre, og det næste venter allerede fredag. I morgen står den på forskningsspørgsmåls-debat i fælles forum, så nu er vi i sving med at præciserer begreber, ord og definitioner.  
Lidt uoverskueligt, men også spændende - det skal sgu nok blive godt. 

6 kommentarer:

 1. Åhh Padington, den vækker minder fra min barndom. Godt kup din mor har gjort med bogen ;)

  // Louise

  SvarSlet
  Svar
  1. Det må man sige - det er nemlig en af dem, man husker - han er bare så sød.

   - Anne

   Slet
 2. Hvor lyder det spændende! :)
  Lidt hyggelæsning har jo aldrig skadet nogen!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, gad vide hvad der er mest spændende? Paddington eller BA? Only one way to find out :D

   - Anne

   Slet
 3. Hej Anne. Jeg var ude ved bedsterne i dag og rodede lidt i skabet med platterne. Og ved du hvad? De havde skisme isbjørnen fra B&G! Så jeg snuppede lige en til dig :) Storken havde de desværre ikke, men jeg har en stak platter fra starten af 70'erne til starten af 80'erne, så måske kan jeg hjælpe med flere ønsker? Ellers kan du måske sende mig en mail til cindi825@hotmail.com med din adresse I, så kan isbjørne mor og unger komme hjem til dig og bo :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej, mener du det? Hvor er du bare sød og betænksom, Cindi. Er det mon okay for bedsterne?. Jeg sender dig hvertfald fluks en mail.

   - Anne

   Slet