lørdag den 15. februar 2014

Noget særlig fint.

Siden vi var små, har vi elsket at tegne. Vores forældre, særligt mor, sørgede altid for, at der var masser af papir, funktionelle tusser, spidse farveblyanter og andet brugbart i vores hjem. Vi var begge ret tålmodig når det kom til tegning, og sad gerne bøjet over papiret i lang tid. 
Ved særlige lejligheder - som fx efterårsferie, en sjælden weekend eller hvis man havde fået en virkelig god idé, kunne man allernådigst få lov, at låne mors aquarel-blyanter. De var en fin metalæske og lå i farveorden. Mor havde betroet os, hvor dyre de havde været, så vi vidste at de var noget helt særligt. 
At de var ekstra fine. Igår fandt mor og jeg så de famøse blyanter frem igen. Jeg fik spidset hele striben, så de var klar til brug. Derefter var det tid til at teste, om jeg stadig kunne finde ud af, at male med aquarel. Overstående 'benløs fugl' er mit første forsøg. 
Det er altså stadig lidt særligt, at male med de fine farver og selvom den fine metaleæske ikke længere eksisterer, kan de stadig får det store smil frem på mine læber. Elsker minderne der er omkring det. Kunne ikke lade være, at sende en mms til Lange, så hun kunne se, hvor meget hun rent faktisk har farvet med den lilla. Det var og er hendes alleryndlings farve.

Mor var ikke længere øm over dem, så hun valgte at forære dem til mig. Dét er lige den slags ting, som kan gøre udsigten til en uges vinterferie en hel del bedre.
Jeg glæder mig allerede til, at lege med dem igen. 

8 kommentarer:

 1. Hvor det den skøn, og minder mig om at jeg da skal have gang i mine male ting igen :-)
  Og skønt med ferie
  Lena

  SvarSlet
  Svar
  1. Meget skønt - hyggeligt med kreatid (:

   - Kit

   Slet
 2. Det forsøg endte da meget godt. Får helt lyst til selv at gå ud og spidse mine egen :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Gør det! Det er super sjovt (:

   - Kit

   Slet
 3. Saadan nogle har jeg ogsaa, jeg elsker ogsaa at male med dem. Jeg synes, man kan lave saa fine effekter paa den maade :)

  /Cindi

  http://cherriesandsunflowers.blogspot.de/

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja - de er godt nok sjove at male med (:

   - Kit

   Slet
 4. Sikke et smukt resultat!! Godt gået. Det er bare sådan en dejlig fornemmelse når man får særligt lov til at låne de voksenes fine sager!! Husker det så tydeligt fra min barndom. Endnu bedre er det så, når man som voksen igen får lov, til at tage et kig i forældrenes gemmer!!

  Louise Siri

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja - det er nemlig bare det fedeste! Og tak, det var sødt skrevet (:

   - Kit

   Slet