fredag den 28. februar 2014

Fødselsdagsfejring.Vores kære mor, havde som bekendt fødselsdag igår, og det skulle fejres! Efter dagens fornuftige gøremål, hentede far os, så vi alle fem kunne dykke ned i steltonkander og Oldemor-boller, og se mor pakke pakker op. 
Og som altid, kunne man ikke andet end at misunde gavebordet! Far havde, som altid, flottet sig og foræret mor Sofie Scnor støvler, den royale isbjørne-figur og Leif Sylvester kunst, mindstebarnet havde købt lækkert dullegrej og et par Harry Potter bøger til samlingen, mens mig og Kit havde splejset om den fine H.C Andersen figur (som jeg skrev et indlæg om fornylig her).

Særligt isbjørnen gav anledning til misundelse, og vi brugte meget af aftenen på at diskutere et passende navn til den - både grønlandske, islandske og tegneseriefigurs navne var oppe at vende, men Gunwald blev det endelige. Så nu står han og pryder spisebordet (indtil en af os smugler ham med hjem en skønne dag)

Udover lidt lækkert til kaffen, fik vi også gigantiske stjerneskud med det hele, og Mors hjemmelavede risalamande til dessert - det er bestemt ikke en ret, der kun er forbeholdt juletiden, i vores familie. Efter aftenskaffen var det så på tide at vende næsen hjem, efter en skøn dag i familiært selskab - fødselsdagshygge er altså bare altid et hit.

2 kommentarer:

 1. Tillykke med den heldige moder. Skønne gaver må jeg sige!! Herhjemme er det mest mig, som holder af risalamande. Kan også sagtens spise det året rundt. Kisebærsaucen skal helst være "toschi amarena".

  Louise Siri

  SvarSlet
  Svar
  1. Risalamande er bare godt! Alle årets dage.
   Og tak - ja, hun får altid så fine sager (:

   - Anne

   Slet