søndag den 12. januar 2014

En tur ud i det blå. Eller. Ud på motorvejen i hvertfald.

Jeg elsker altså at være på roadtrip. Jeg er ligeglad, hvor man skal hen, hvad der skal ske, og om det er med bil, bus eller tog. Jeg synes bare, det er så hyggeligt at lave en playliste, smøre en lækker madpakke og købe lidt guf, og bare vide, at man i timevis skal hyggesnakke, synge højt og nyde at verden glider forbi, som ganske gratis underholdning, ude i rabatten.
Igår gik turen til Tyskland. Jeg skulle egentlig ikke selv have noget; var bare med på fødselsdags-grænsehandel-shopping, meeen en gang Vestfyen, skulle der da med hjem. Det var en skøn tur, og et dejligt afbræk, inden fornuften banker på igen. 
Idag står den nemlig på tøjvask og en søndagsvagt, inden der imorgen er mandag, emneseminar og gruppearbejde.

Håber også I nyder weekenden, mens den stadig er.

10 kommentarer:

 1. Åh hvor jeg bare kender det. Elsker også roadtrips :) Der er noget særligt over det!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er nemlig så hyggeligt :D

   - Anne

   Slet
 2. Roadtrips er det bedste! Jeg er ret stor fan af at køre i bil - som passager - og især efter jeg er flyttet til København. Jeg kender INGEN herovre, der ejer en bil, og det er altså lidt sindssygt for en jydepige som mig. I hvert fald - så nyder jeg også de lidt længere køreture med god musik og slik i lange baner.

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, jeg kender sgu heller ingen der har en bil Tine :D Men lange køreture er et hit, og forældrelån af bil er ofte en mulighed i dette tilfælde - det er skønt.

   - ANne

   Slet
 3. Åhh elsker også roadtrips! I år skal vi på road trip i Californien og jeg glæder mig SÅ meget!

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh, i udlandet er det sikkert endnu sjovere - håber pengene er til det en dag (:

   - Ane

   Slet
 4. Roadtrips er bare evigt hyggelige, evigt fantastiske! :)

  SvarSlet
 5. Det er sjældent, at vi kommer sådan rigtigt på roadtrip, men af og til er vi kørt til Helsingør alene for Strandvejsturen. Det er tophyggeligt og udsigten er fantastisk.

  SvarSlet
  Svar
  1. En tur, er en tur :D Jeg synes heller ikke man behøver at kører lang pokker i vold, for at det er hyggeligt. Og en god udsigt duer altid (:

   - Anne

   Slet