fredag den 15. november 2013

Zzz Zzz...


Liste over ting, som jeg i bund og grund er ret ligeglad med:

* Kommunevalget. 
Ved intet om det, men har lagt mærke til de tusinde valgplakater. De siger mig ingenting, men tænker nogle gang, hvorfor der er et personligt billede på? De fleste ser ikke vildt tillidsvækkende ud i min optik.

* Nyhederne.
Det er altid eller andet, som jeg enten finder rædsomt, kedeligt eller på alle måder tragisk, så hvis der er et program jeg aldrig blænder op for, så er det det. 

* Hvem der vinder Vild Med Dans.
En eller anden der hedder Allan har lavet en frygtelig masse rav i den (åbenbart).. Næste sæson er i fare..  Zzz.. Ups, faldt lige hen et øjeblik. 

* Radioen.
Har aldrig ejet en og lytter derfor aldrig til det. Kan simpelthen ikke gå op i kedelige radioprogrammer eller hvilken musik VOICE (eller hvad nu det er de hedder) synes, at jeg bør lytte til. 

* Om vi får en hvid jul.
Hvis vi skulle stemme, ville jeg nok takke nej, men nu hvor vi ikke kan gøre noget, så synes jeg ikke der er nogen grund til at tænke på det før tid. 

* Mode.
Jeg kan godt lide at have tøj, men at læse eller høre om mode, designere, grimme sko osv. siger ikke mig noget. Der går ikke mange sekunder før jeg mister interessen. 

8 kommentarer:

 1. Fniiiiiiiiiis...Det indlæg kunne jeg have skrevet... samtlige punkter.

  SvarSlet
 2. Sjov læsning og du får mig til at smile. Jeg kan genkende mig selv, fra da jeg havde din alder. Men gør dig klar min ven, når du bliver ældre, kan der være en stor risiko for, at du begynder at interessere dig for "kedelige" ting som du alligevel ingen indflydelse du har på ;-)

  Kh Camille.

  SvarSlet
  Svar
  1. Nu hvor jeg snart er 30, tror jeg ikke lige pludseligt at jeg springer op ad stolen, og spæner hen til stemmeurnerne ved kommunevalget eller bliver super begejstret for, at høre hvor i verden der foregår elendigheder. Men skal selvfølgelig aldrig sige aldrig (:

   - Kit

   Slet
 3. Enig, bortset fra de sidste to. ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Fedt fedt - lidt har også ret (;

   - Kit

   Slet
 4. Billedet er per-fekt. Ingen siger det så godt som Harry! ;)

  Og jeg er så enig i langt de fleste punkter. Jeg orker heller ikke modesnak, Allan-snak eller i det hele taget kommunalvalg.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, ikke? Han er den bedste <3

   - Kit

   Slet