lørdag den 2. november 2013

På vej mod et liv på skærmen..


Jeg ved bare, at I har ventet i spænding, på en peberfrugtplante update - og nu kommer den! Sagt med et ord, må det være: Succes! 
Jeg har (utroligt nok) stadig ikke formået, at miste mit spontant-opståede gartner-talent. For nu er der hele tre frugter, der langsomt gror frem - ret sejt, ikke? 
Mon mit talent, er kommet for at blive? For så smækker jeg et drivhus op, udenfor mit lejlighedskompleks til foråret, sgu! Og sælger ud af blomster og økodyrkede råvare, skriver bøger om emnet og får mit eget TV-show. Og bliver rig - vigtigst af alt.
Planten beviser jo tydeligt, at jeg er en sjælden hybrid mellem Claus Dalby og Bonderøven.

(Okay. Måske lidt en overdrivelse. Men hey, den er da lidt flot, planten. Og længe leve drømmen om letkøbt rigdom! Måske jeg skulle begynde at spille lotto i stedet?)

8 kommentarer:

 1. Der er en hel del Bonderøv i dig, kan jeg se... ;-) Men ærlig talt; jeg er lettere imponeret. Jeg husker stadig min "beherskede" succes med tomater... hmmmmm

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, ja ikke? En smule Frank er åbenbart gemt i mig :D Du må forsøge igen med tomaterne, den slags talent kommer åbenbart når man mindst venter det!

   - Anne

   Slet
 2. Svar
  1. Tak Line, synes også selv det er temmelig sejt :D

   - Anne

   Slet
 3. wow !
  Thumbs up for at holde liv i dem! Jeg har mistet grebet om min køkkenhave på altanen. De er gået i hi / døde / trætte af mig.
  Jeg havde selv tænkt mig at være overskudsagtig på vejen mod kogebøger osv. Not happening. Jeg hepper på dig i stedet. Og prøver igen næste år.

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, tak - jeg hepper tilbage så, på dit forsøg til næste år - er sikker på det nok skal lykkes, både med køkkenhaven og kogebogsproduktionen :D

   - Anne

   Slet
 4. Haha, hvor er det godt :D Jeg kender det virkelig! SÅ rart at vide, at man kan finde ud af at give verden liv :p

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, man kan ikke undgå at føle sig en smule cool :p

   - Anne

   Slet