lørdag den 5. oktober 2013

Begavet.


De smukkeste royale sager: Måge-kagefad og Isbjørnen Oswald.

Fantastiske film. 

Flere kongeligheder. 

Smukt, retro københavnerskab. 

Jeg blev som bekendt overordentligt overrasket og forkælet igår, og da det var tid til gaveoppakningen, blev jeg bestemt heller ikke snydt, på den konto. 
Det eneste, jeg vidste jeg fik, var københavnerskabet, da jeg faktisk selv fandt det på Den Blå Avis. Men da jeg ikke havde råd, foreslog de gamle, at jeg kunne få det for fødselsdagspenge.
Så nu da sådan et skab, jo ikke ligefrem er gratis, forventede jeg ikke flere gaver. Men tænk sig: Jeg fik både den fineste royale figur og en skål i Hvid Riflet af de gamle. (Bjørnen blev straks opkaldt efter Oswald-isen, og jeg havde helt svært ved, at lade den overnatte alene i stuen - den er jo kun en lille baby). Kit havde også været på antik-jagt, og var faldet over det smukkeste Måge-fad, og Mindstebarnet havde købt netop de film, min DVD-samling manglede allermest. Man går aldrig galt i byen med Disney og Eventyr-genren, hvis man spørger mig.
Skønt, skønt, skønt!

8 kommentarer:

 1. Det var da nogle fantastiske gaver, tillykke med dem:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have, jeg er også mere end tilfreds (:

   - Anne

   Slet
 2. Sikke fine gaver! Mit køkken kom med det mest imponerende indbyggede københavnerskab, som desværre ikke kunne bevares, da vi skulle lave køkken. Jeg får stadig helt ondt i maven over, at jeg måtte bruge vold mod sådan en lækker sag. TIllykke med dit nye skab!

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh, det må have været et hårdt valg - de er nemlig noget så fine :D Og mange tak.

   - Anne

   Slet
 3. Først og fremmest forsinket tillykke :) og dernæst Hold da op nogle lækre gaver - drømmer om en isbjørn! God weekend

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak - jeg er også selv så glad for hele høsten, især Oswald!

   - Anne

   Slet