søndag den 18. august 2013

Glad.

.. en anden gang, hvor jeg også var ret glad.
Efter at have brugt natten på at vandre hvileløst rundt, i håb om at lindre den knagende smerte fra mine tænder, kunne jeg begynde at se lidt lys for ende af tunnelen. I takt med at det blev lysere uden for, lettede mine smerter og da klokken var 05.34 kunne jeg krybe ind under dynen, uden alt for stor trang til at hamre mit hoved mod væggen. 

I dag er jeg et stort smil. Vågnede til lyden af en sms der tikkede ind. Var først lidt irriteret på mig selv, over at have lagt telefonen så tæt på mit øre, uden at sætte lydløs på. Irritationen faldt dog hurtigt til jorden, da jeg så hvad der stod i beskeden. Det var en invitation fra den lille Grisling. Om jeg ikke havde lyst til at tage med i biografen og Percy Jackson; Sea of Monsters?
Der er faktisk ikke noget jeg hellere vil. I morgen starter skolen op igen, og det ville være den perfekte måde, (at glemme ferie er forbi på) at afslutte en helt vidunderlig ferie.


Så nu vil jeg handle ind til en hyggelig aften - smertefri, glad og helt uden at tænke på, at ferie for alvor er slut når vækkeuret ringer i morgen. 

2 kommentarer:

 1. Uh tandsmerter er bare de VÆRSTE godt det gik over. Skal du ikke til tandlægen idag ;-) ? Sikker på at I havde en hyggelig aften♥ Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej nej - det var bare mine visdomstænder som skabte sig. Der er desværre ikke såå god plads til dem i mit gab (;
   Vi havde en helt vidunderlig og perfekt aften!

   - Kit

   Slet