mandag den 15. juli 2013

Jeg tror det kaldes dovenskab..

"Før du ved af det, er du hjemme igen!"
"Du bliver glad for det, når du får din løn!"
"Der er trods alt ingen voksne mennesker, der har brug for 8 ugers sommerferie!"

.. Og tusinde andre lignende kommentarer, fodre jeg mig selv med, når jeg er på vej på job. Ved godt, at det er lidt tabu-agtigt, når alle man taler med, bare ønsker sig et job. Altså, misforstå mig ret; jeg er selvfølgelig glad for mit job og at jeg har en mulighed for, at jeg tjene lidt ekstra til dagen og vejen. Men, så snart jeg har snørret mine sko og sat mig op på cyklen, kan jeg ikke lade være med at få det lidt sådan her:


... Men, det er jo ikke sådan noget man snakker om. Så bare glem jeg skrev det. Håber jeg får en masse gode vagter i denne uge. 

5 kommentarer:

 1. Sådan har jeg det også med at skulle tilbage på job efter barsel! Selvom jeg selvfølgelig er meget taknemmelig for at have et godt studiejob...

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt, at hører, at jeg ikke er den eneste doven-lars i verden.

   - Kit

   Slet
 2. Hahahaha, you said it. Det er sådan med mig hver eneste dag! Er netop lige kommet hjem, og har allerede trøstespist mig med et stykke cheesecake :'D

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er også den perfekte løsning, når man skal nok så hårdt, som at arbejde (:

   - Kit

   Slet
 3. Borde to Death :-) jeg elsker det, om jeg fatter hvorfor det ikke er slået igennem her hjemme, må snart se det igen, godt du lige ku' minde mig om det :-)

  SvarSlet