lørdag den 27. juli 2013

Et magisk drys..



Som jeg viste i forgårs, købte jeg en af mine yndlings Tim Burton film - nemlig hans fortolkning af Alice i Eventyrland. Dog er min absolutte favoritfilmatisering fra hans side, en anden børnebogsklassiker, nemlig: Charlie & Chokolade fabrikken. 
Synes den er hele vejen igennem fortryllende. Både fabrikkens eventyrlige univers, holdet af dygtige skuespillere og ikke mindst den dejlige fortælling. 
Det er der heldigvis mange i min omgangskreds der ved, så for nylig fik jeg foræret slik, produceret af selveste Willy Wonka - hvor heldig kan man være? Slikket var, som forventet, både syntetisk, neonfarvet og skinnende - og ikke mindst pakket ind i hidsige, kulørte emballager - eksakt som i filmen.
Bare jeg ser billederne ovenfor, kan jeg næsten ikke lade være med at nynne for mig selv: "Willy Wonka, Willy Wonka - the amazing chocolatier..."

6 kommentarer:

  1. Nøj hvor fint! Jeg er så ellevild med Willy Wonkas skæve og kulørte univers. Bogen er virkelig, virkelig også fin.

    SvarSlet
    Svar
    1. Det er jeg godt nok også - og jeg har faktisk ikke engang bogen endnu, det er faktisk for dårligt, nu hvor det er min yndlingsfilm. Men har læst den for længe længe siden (:

      - Anne

      Slet
  2. Jeg har simpelthen ikke en yndling, for jeg er bare vild med alle hans film... I hvert fald alle dem jeg har set, tvivler på der er noget han har lavet som ikke er noget for mig

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg er også ubetinget fan. Har dog fx ikke set hans Batman-fortolkninger, da jeg ikke umiddelbart er
      så meget til superheltefilm. Men omvendt er jeg jo meget til Burton. Burde måske se dem engang (:

      - Anne

      Slet