mandag den 3. juni 2013

Kødsvin

Tallerken 1 : Laks med dild, krydder-laks, svinemørbrad, oksespidsbryst, krondyrsfarseret vildsvin m. omviklet bacon, timian-kartofler og salatbar. 

Tallerken 2: Kænguru,  kalvecoulotte, amerikanersteak, oksesteg, grøn pesto, stegte svampe, kartoffelmos m.v. 


Har I prøvet Restaurant Flammen i Aalborg? 
Hvis du er ligeså stor fan af røde bøffer, som vi er her på bloggen, så er det hvertfald bare om at komme afsted. For hold op, det er lækkert: Et grotesk kød-orgie med åben grill og en tilbehørsbuffet, som grænser til det uoverskuelige, med et hav af salater, kartofler, sovse, brød osv. Et sted lige efter mit hjerte. 
Især oksespidsbrystet og det krondyrsfarsede vildsvin med bacon var særdeles lækkert - nåede kun at tage billeder af de første to tallerkner, men tredje omgang indeholdte bla. smørblød andebryst, pulled pork og ikke mindst det lækreste langtidsimrede Black Angus kød, som havde lagt i øl i 24 timer. Det smagte helt fantastisk. Du kan desuden vælge mellem rødt eller gennemstegt kød (billederne bevidner vist om min præference). Ikke dårligt.
Med andre ord - er du også en kød-haj, så tag at stik forbi - det er helt sikkert et besøg værd (og husk at bestil bord, der var proppet til randen derinde)

6 kommentarer:

 1. Årh, mums! Hvis jeg nogensinde kommer forbi Ålborg, skal jeg helt klart forbi. Indtil da sidder jeg bare og savler over billederne ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Kæden er heldigvis spredt rundt i landet, så det kan være du kommer forbi en af restauranterne en dag B-) Det var virkelig fråderen, så kan godt forstå, hvis du bliver sulten af billederne.

   - Anne

   Slet
 2. Vi påtænker at skulle en tur derned her når min mand har fødselsdag... jeg glæder mig sindsygt, for jeg er STOR kødfan :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Do it! :D Det er bestemt besøget værd, hvis man er kødfan!

   - Anne

   Slet
 3. KØØØØØØØØØDDDDDDD!!!!!!!

  SvarSlet