søndag den 21. april 2013

Friskfanget fråd.Igår var jeg inviteret på Stygge's Fiskebuffet. Og jeg var helt solgt - kunne snildt have slået et telt op på gulvet, og bare have bosat mig derinde. For hold op, hvor var det godt!
Snapshottede billeder af de to første tallerkner, hvor der kun er et udsnit af alle de lækre sager, som buffeten bød på - tredje tallerken indeholdte bla. farinbagt laks, hvidvinsdampede blåmuslinger, marinerede tigerrejer og mere af den flødestuvede spinat-ret, som var helt fantastisk. Udover de mange fiskeretter, er der fri salatbar, dips og hjemmebagt brød i alle afskygninger, sød chilidip til indbagte blæksprutteringe og hjemmerørt remolade til de lune fiskefrikadeller, plus en masse andet, jeg sikkert har glemt.

Og desserten blev vi heller ikke snydt for, for bordet bød også på den lækreste mazarin-hindbærtærte med cremefraiche - helt skøn, sød og blød, som sådan en skal være.
Jeg elsker altså bare fisk og skaldyr - yum.


2 kommentarer:

 1. En eller anden dag, så må jeg altså også få bevæget mig derned! For det lyder såååå lækkert og efter at have set dette indlæg er jeg blevet endnu mere hooked :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det skal du ikke snyde dig selv for, det er helt fantastisk :D Afsted med dig!

   - Anne

   Slet