tirsdag den 5. februar 2013

Status.Man ved, man er i praktik i Skagen, når:  

 • At der er  når man tager afsted - og igen når man kommer hjem.(Og at ens øjne halvvejs gennem dagen føles som snitsår, fordi man ikke helt fatter at gå i seng tidsnok, til at stå op før fanden får sko på)
 • At højdepunktet er at indse at der er gratis kaffe i morgenbussen. Favorit service!
 • At højdepunkt nr. to er at indse at der er rør-op-varm kakao til fri afbenyttelse på arbejdspladsen - og kageordning.
 • At man tager sig selv i at le over kliché-provinsstemningen, da man ved pendler-stoppet mellem Frederikshavn og Skagen opdager at byens konkurrerende køreskoler er naboer, og valget står mellem disse flatterende og opfindsomme navne: "Danny's Køreskole" og "Heino's Køreskole". Take a pick.
 • At Aalborg tilsyneladende betragtes som en storby. Og at ens nordjyske dialekt faktisk ikke er så slem, lige pludselig.
 • At der blæser - permanent og uafbrudt i Skagen. Og man derfor er permanent rødnæset. På alkoholiker-måden. 
 • At allé har mindst en "og så skete der en trafikulykke på Skagensvejen"-historie i ærmet.


- Og så er folkene deroppe i øvrigt vældig flinke. Nu er jeg hjemme i Roligheden, ser Masterchef, har benene oppe og spiser hjemmelavet pizza - det er vejen frem i livet, når man først er hjemme 17.15. Nu håber jeg bare at jeg kan falde i søvn i nogenlunde tid - de sidste par dage er den blevet over midnat, hvilket vist ikke er alt for ideelt. Ferie-søvnrytmen skal liiige reguleres, ser det ud til.

2 kommentarer:

 1. Godt du kan se lidt lyst på situationen. Håber du klarer dig igennem det - med med morgenkaffe, kakao og kage er grundlaget da lagt for en god oplevelse ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, det håber jeg bestemt også, lyspunkter som varm kakao er bestemt ned til at fremme humøret (:

   - Anne

   Slet