mandag den 4. februar 2013

Hvad spiser du?


Jeg er generelt ret tilfreds med min egen indsats i køkkenet. Jeg er god til få brugt mine rester, og finder jævnligt på nye retter som jeg får mere eller mindre succes med. 
Til aftensmad spise jeg dog ofte det samme. Særligt i hverdagen. Suppe i alle afskygninger, chili con carne, fiskepålæg, noget med æg, knækbrødsmadder eller noget med fars. Det er mest af praktiske og økonomiske årsager jeg spiser så ens, jeg gemmer hellere pengene til fredag og bruger lidt ekstra på bøffer og rødvin. 

Hvad med jer? Spiser I noget vildt, spændende og/eller lækkert? 
Ekstra inspiration kan man jo aldrig få for meget af!

8 kommentarer:

 1. Jeg laver også tit de samme retter - en af dem er klassisk wokmad med grøntsager (i dag: hvidkål, bladselleri, broccoli, peberfrugt, championer og grønne bønner), kylling og kokosmælk. Og så med brune ris til. Det var lækkert! Ellers laver jeg virkelig tit spaghetti med kødsovs - det kan jeg nærmest ikke blive træt af...

  SvarSlet
  Svar
  1. Yum! Wok er også virkelig lækkert, det havde jeg faktisk glemt :/
   Ellers bryder jeg mig hverken om ris eller pasta, men kartoffelmos med kødsovs er virkelig godt (:

   - Kit

   Slet
 2. Årh det ligner et festmåltid på en hverdag med den fine dug og smukke tallerken- jeg elsker chili, især hvis der er masser af bønner i- den melede konsistent- mums :) jeg kan godt lide a lave mad men kører lidt ring på retterne og krydderierne- så vi får meget det samme. Laks og spinat, kødgryde, tærter og hjemmelavede burgers. Hvis hasse laver mam er det altid dansk mad med stort D ( og masser af fløde) ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Mille - det var også et festmåltid! Jeg er nemlig også helt vild med den melede konsistens (:
   Jeg kan lide alt hvad du nævner, især bider jeg mærke i tærte (og klassisk dansk mad <3 ) - det er alt alt for længe siden, at jeg har taget mig sammen til at lave det.

   - Kit

   Slet
 3. Chili con carne er ham den dejligstes livret, så det laver jeg temmelig ofte ;) og så er det jo klart en fordel, at det er så nemt at lave :)
  Nu har vi jo børn i huset, så fiskefrikadeller med pasta i spinat er et stort hit, kylling i karry i den sundere grøntsagsudgave, lasagne, pitabrød, minipizzaer lavet med pitabrød som bund er også en nem, hurtig og billig ret (og smager fantastisk godt med aubergine, kartoffel, soltørret tomat og mozarella fx;).. Åh altså, jeg bliver jo helt sulten;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejlig med billig og lækker inspiration - det er også for længe tid siden at jeg har fået pitabrød. Det kan jo også varieres i det uendelig. Og fiskefrikadeller - det er altså også bare godt!
   Sidste jeg lavede minipizzaer brugte jeg faktisk en aubergine som bund, det fungerede også bare rigtig godt (:

   - Kit

   Slet
 4. Lige i går blev det efter tøm køleskab metoden. - Quesadillas med salsa, løg + revet mozzarella. På panden til den var fint gylden.
  Bacon - livets krydderi, on the side + en tomatsalat.

  Der er endda rester til dagens madpakke.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder lækkert! Tomatsalat og smeltet ost er nogle af mine favoritter. Rester er altid værdsatte i madpakken her i huset (:

   - Kit

   Slet