lørdag den 15. december 2012

Spinatsnegle med parmesan, pesto og valnødder

Start ud med almindelig gærdej. Jeg har lavet almindelig bolledej med hvedeklid.
 Smør med et tyndt lag 'spinat-pesto'
 Drys med parmesan og grofthakkede valnødder
 Rulle sammen, og skær ud i skiver. Drys med sesam og bag i ovnen til de er gyldenbrune og lyder hule, når du banker på undersiden.
'Spinat-pesto'

Du skal bruge

* En pose frisk spinat
* En håndfuld valnødder
* Parmesanost
* Smagsneutral olie
* Friskkværnet peber
* Salt

Varm en halv pose spinat i en gryde, så det 'falder sammen'. Dræn spinaten og put den i en skål, sammen med den friske spinat. Blend det med olie, ost og nødder til du opnår den konsistens som du ønsker. Smag til med salt og masser af friskkværnet peber. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar