lørdag den 15. december 2012

Lørdagshygge.
Der er ikke meget af det nyere tegnefilms-TV jeg er særlig vild med - synes egentlig, at medmindre det er Disney eller DreamWorks, så er det mest af alt bare noget larm. Særlig de der rædsomme animerede serier på Disney-channel, hvor de råber og skriger konstant.
Dog er der en undtagelse - er nemlig helt vild med Pedersen & Findus, som jo også er af nyere karakter. Øj, hvor jeg synes, det er nogle bedårende tegninger og søde fortællinger, især dem som omhandler jul. Så idag er planen, at vi skal se "Nisse-maskinen", som mor har lånt med hjem, fra den institution  hun arbejder i. Og ovenihatten er der sat choko/nødde-boller til hævning, så mon ikke de kommer til at gå godt hånd i hånd, sammen med en hyggelig julefilm?

4 kommentarer:

 1. Pedersen og Findus er fantastiske. Mine tøser er helt vilde med både filmene og bøgerne.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, de er godt nok virkelig søde, det synes jeg også - også selvom jeg er voksen (;

   - Anne

   Slet
 2. Elsker også Nissemaskinen den er så hyggelig og så meget chame, at man ikke kan undgå at holde af den, selvom man er voksen ;-) Dejligt som I julehygger, det er bare så skøn en tid! Ha en rigtig dejlig weekend og tak for reminderen, havde helt glemt filmen

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have, vi kan slet ikke lade være med at julehygge - det er vist den sociale arv (; Og ja, selv om man er voksen, så er Nissemaskinen altså umulig ikke at blive en smule fortryllet af, den er noget så sød!
   Også god weekend til dig!

   - Anne

   Slet