mandag den 3. december 2012

Lækkerier og amerikaniseret skabskærlighed.

Vi er bliver sædvaneligvis voldsomt godt bespist hjemme hos de gamle - og denne weekend var ingen undtagelse. 
Se selv: 

 Napoleonshatte og lækker kaffe. 

Højtbelagte rejemadder på franskbrød. 

 Bland-selv-slik. 

 Kit's bønne/svampefad med spidskommen og chili, bagte tomater, pommesfrites og stegt kylling. 

Juleslik ala saltlinser, bridgeblanding og juleskum.


- med andre ord, gik vi ikke sultne i seng!

Jeg vil sige, at særligt juleslikket rigtig kom til sin ret, da vores kære mor havde foræret os tre søstre en ekstra julegave, i form af en af vores julefavoritter på DVD. Vidunderet er den evigt genudsendte "En Jule-romance", som vi har set rundt regnet 10.000 gange. Mage til amerikaniseret B-films-skaberi, skal man lede længe efter, og det er netop det, der gør den helt og aldeles fantastisk. Vi skal se den hvert år, men sidste år - til alles store forargelse - valgte de ikke at sende den på TV, og det var ikke spor populært. Derfor var mor snu, og sparede os den eventuelle skuffelse i år, og gav os den, så vi kunne se den på julens første dag.
Gudskelov.

2 kommentarer:

 1. Jeg tør jo næsten ikke sige det, men.. Jeg har altså aldrig set denne film før! Og det føler jeg er for dårligt, sådan som du beskriver den som et must-see hver jul! :) Den ser nu også ret hyggelig ud!

  - Louise
  http://allthingsglitters.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Du kan nå det endnu :D Den er nemlig et must-see, selvom den er helt forfærdelig amerikansk og forudsigelig (; Du må se, om du er heldig at fange den på TV i år.

   - Anne

   Slet