fredag den 28. december 2012

Fuck nu af..

Vi er så velsignede, at vi bor i en bydel, som huser mange forskellige mennesker. Både unge, gamle og børnefamilier. Det er alt sammen ganske fint, hvis ikke, at det var fordi, at et ualmindeligt stort antal af dem, har svært ved at forstå konceptet med datoer, fejring og højtider. 


Lånt her
Af ukendte årsag starter nytår ca. 2 måned for tidligt her. Og det går ikke stille for sig. De unge knægt med scootere, hættetrøjer og hang til ballade benytter en hver lejlighed fra 1. oktober til 1. januar til, at skyde fyrværkeri af. 
Jeg mener, det er konstant. Og jeg hader det! Er for det første rædselsslagen for det, og for det andet er det total tåbeligt og ucharmerende. 
Hvorfor er det sjovt? Er det virkelig sjovt/festligt/sejt eller hvad? Er jeg den eneste som ikke bliver afsindig begejstret ved tanken om afsprængte fingre, larm og blink på himmelen? 

Jeg begriber det ikke!

8 kommentarer:

 1. De er heldigvis først lige startet her, men jeg fatter det heller ikke. Jeg gider godt kigge på raketter kl midnat, men så heller ikke mere. Og det er helt ærligt pissesynd for dyr og babyer...

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er nemlig synd - men også for os andre, som hader det skidt.
   Godt, at du kun skal pines med det i få dage (:

   - Kit

   Slet
 2. En anden side af det, er pengene som bare futter af. Tænker altid, når jeg ser fyrværkeri på andre dage end nytårs aften - det er godt nok mange penge, som folk sender til vejrs.

  Og meget af det de unge her på vejen futter af, siger jo bare piiiiiiv hyyyyl og oser. Det er ikke engang fint at se på...

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej, vel? Jeg skal hvertfald have temmelig mere under vesten, hvis skal så meget som overtales til, at gå ud og glo til nytår.

   - Kit

   Slet
 3. Her vågner vi også midt om natten af kæmpemæssige brag... men det må man nok tage med, når man har valgt at bo på Nørrebro :) må bare holde ud til de har brugt hele lageret - kom nu!

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, ja - sådan kan man også se på det. Håber de løber hurtigt tør, for det er trætende (:

   - Kit

   Slet
 4. Jeg bliver også en gammel, sur kone med knyttet næve og hønserøv når jeg hører fyrværkeri før ELLER efter den 31. december. STOP de drengestreger, møgunger! :(

  SvarSlet
  Svar
  1. Nemlig, det er så irriterende >:(
   Fra 23.45 til 00.15 på nytårsaften ellers aldrig.

   - Kit

   Slet