søndag den 2. december 2012

1. søndag i advent.Idag afrundede vi årets første juleweekend af på hyggeligste vis. Det forgik via adventshygge hos vores moster, sammen med de andre damer i mors familie. Egentlig gik hyggen ud på, at der skulle laves juledekorationer, og hele hjemmet var fyldt med gran, ler, kogler og lys. Men mig og Kit må sande, at vi er noget bedre til (og interesseret i) at drikke kaffe, læse magasiner, og hjælpe med at smutte mandler til glöggen - så vi nøjes med at beundre de andres kunstværker og ikke mindst sludre med, da de hårdtarbejdende pyntere slog sig ned ved kaffebordet. Jeg kunne ikke finde på en bedre måde, at afslutte tre dage i verdens bedste families selskab.
Om alt for få timer viser kalenderen igen "mandag" - dvs. skole, gruppearbejde og ikke mindst is på vejene. Sikke en sørgelig kontrast til en så hyggelig dag, som denne. Godt der stadig er julekalender og varm kakao og hygge sig på, inden det imorgen er hverdag igen. 

2 kommentarer:

 1. jeg dør! Hvorfor så meget mad! Jeg vil have det! Hjemmelavede æbleskiver er nu bedst!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er altid skønt med masser af mad :D
   Hjemmelavede æbleskiver har jeg aldrig fået, kun en enkelt gang som meget lille og da var jeg ikke begejstret, men æbleskiver bliver heller aldrig min favorit (:

   - Anne

   Slet