fredag den 23. november 2012

Solskin i november..

.. både udenfor og på gårsdagens tallerken! Blev igår inviteret på lækker sommermad, hvor vi forsøgte at inkorporere alle de sommerlige råvare, der stadig kunne opstøves i butikkerne. For selvom det sædvanligvis er skønnest at spise inden for sæson, var det hyggeligt med et afbræk, lige inden vinteren for alvor banker på.
Menuen stod derfor på hjemmefanget regnbueørred (ikke min, men værten's fortjeneste) med chili/citron, grillede asparges, små vildmosekartofler, sommersalat med balsamico/blåbær-dressing og langtidsbagte tomater - smagte sindssygt lækkert.
Udover det blev der også taget lidt forskud på weekendhyggen med en ordentlig pose bland-selv-slik, og for ikke at blive helt sæson-forvirret blev det nydt til Krummerne's Jul. Dog var det den fra 2006, som TV2 valgte at sende, og selvom det også er en fin julefilm, er Jamie Morton altså ingen Laus Højby - sådan er det altså bare..
2 kommentarer:

 1. Mmm...sommermad! Jeg længes allerede efter grill og lange, lyse aftener :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er der godt nok også lange udsigter til, så glæder mig også allerede - sommer er skønt. Dog skal jeg lige have en gang jul ud af kroppen først :D Og dét glæder jeg mig endnu mere til pt.!

   - Anne

   Slet