søndag den 15. juli 2012

Royal Copenhagen glæde.

Idag oplevede vi ugens første gensyn med RC-shoppen. 1,5 time gik der, før den blev forladt, og der blev ivrigt diskuteret stel-valg, vendt og drejet hver eneste kop, snakket med personale, og sagt rigtig mange grimme ting om folk der køber 2. sortering.
Selv købte vi ikke noget, men mor kunne ikke dy sig, og har dermed sørget for den første indkøbspose med tre bølger, er i hus. Nu må vi se om jeg skaffer nummer to hjem i morgen.

Alt det smukke.

Fin udstilling.

Særligt børnebordet!

Den første RC-pose i hus!

7 kommentarer:

 1. Det er jo bare så fint, RC-stellet!:) Har selv en lille samling af det, som bruges til hverdag, fordi det hellere skal slides op end samle støv;):) og jeg vil meget gerne have mere;):)

  SvarSlet
 2. Det er nemlig den helt rigtige holdning - skønhederne er jo til for at blive brugt, alt vores RC er også betragtet som hverdagsstel :D Alt andet ville være synd og skam.

  - Anne

  SvarSlet
 3. Jeg eeelsker Royal Copenhagen butikken i København - jeg kan også snilt bruge flere timer derinde. Nøj hvor kan man finde mange smukke ting og helt sikkert nye ønsker til jul og fødselsdag. Mit næste køb er helt sikkert kagefadet, det er jeg vild efter!

  Kh. Maria/madgladmad


  www.madgladmad.wordpress.com

  SvarSlet
 4. Royal Copenhagen er virkelig lækkert! Skal helt klart have mig noget næste gang jeg er i Danmark :)

  SvarSlet
 5. MGM: Ja, det er nemt at blive fanget, når man først er der - der er simpelthen så mange fine ting. Kagefadet er også rigtig fint at anrette på (:

  Vanessa: Det kan jeg godt forstå, du skal - det er ganske uundværligt (:

  - Anne

  SvarSlet
 6. Hvad er der galt med 2.sortering?
  Det er altså ikke altid til at spotte med det bare øje hvorvidt det er 1. eller 2. - og ja, jeg taler af erfaring eftersom jeg har sorteret et helt lager!

  SvarSlet
 7. Jeg ved godt, at det ofte er så godt som umuligt, at sé forskel, bortset fra den rids de laver i bunden på al 2. sortering. Men bare det at vide, at producenten betragter det som et fejlprodukt og ikke vil stå 100% indenfor det, gør at jeg ikke vil nøjes - såvel som jeg heller aldrig ville købe en vellavet kopi af en designerstol som fx Ægget - eller en billig guccikjole med en fejl, som fx med en defekt lynlås - så hellere undvære eller spare op (:

  - Anne

  SvarSlet