søndag den 15. juli 2012

Klar, parat, go!Så er vi pakket og parate til at køre - og hvis I frygter at vi sulter, kan jeg hermed forsikre jer via disse billeder, at det ikke bliver tilfældet. Her er hvad der er på lager, foruden den generøse mængde frikadeller og kartoffelsalat der gemmer sig i køleren.


Kaffe, bananer, øl, tons af slik, 600 gr. blandede nødder, fransk marmelade, frugt, cookies, to slags hjemmebag, pickels, nutella og knækbrødsstænger.

.. og ikke mindst tons af ost!

6 kommentarer:

 1. Der er jo også RIGTIG langt til København! Jeg tager den modsatte tur i dag, og tror jeg nøjes med en cola. ;) (men ville bestemt ikke takke nej til jeres overdådige madlager)

  SvarSlet
 2. Haha, ja, vældig langt, så det er best at være helgarderet (; Håber det gik med din "sølle" cola til den lange vej.

  - Anne

  SvarSlet
 3. Wow, sikke et imponerende madlager! og det er jo lækre sager!:)

  SvarSlet
 4. Ja, der er godt nok til at brødføde et mindre afrikansk land i en uge. Skønt med en masse lækkert (:

  - Anne

  SvarSlet
 5. Det gik helt forrygende med min ene cola. Købte dog en gang chili cheese tops på hovedbanen, så jeg snød lidt. Hjemme hos mine forældre kunne min mor i øvrigt fremvise et lager, der til forveksling lignede jeres, for vi skal køre ned gennem Tyskland i morgen. :)

  SvarSlet
 6. Haha, det må man også gerne. Og det lyder ikke værst, sådan en tur kræver også noget at styrke sig på. Det er altså skønt, når ens forældre har skaffet alle de gode sager, modsat ens SU-køleskab.

  - Anne

  SvarSlet