fredag den 9. december 2016

Fotodagbog Budapest, dag 3:

Så er feriedagbogen snart til ende. Dag 3 i Budapest var mindst ligeså skøn som de andre, og jeg kunne sagtens have nuppet et døgn mere. Denne dag valgte vi at holde temaet "dig og mig", nemlig en dag hvor vi lavede lige akkurat det vi elsker mest. Når vi er på ferie i en ny storby elsker vi nemlig at visitere dyreparker og at prøve noget helt nyt. Så vi tog et smut i Zoo, og fik afprøvet en professionel massage. Både rart og sært på en gang, hvis du spørger mig - der er ingen tvivl om, det er luksus at ligge der som en klump dej i hænderne på Camilla Plum, men lidt wierd er det altså også.
Slutteligt tog vi i bio, for at slå vores indre fantasynørder løs; men mere om det i billedstormen, som I får her:

Dag 3 gik nemlig med:

Stod tidligt op og efter en halv time i det klare solskin, sad vi i Zoo-cafeen med vores morgenmad præcis kl. 11.59 

.. Hvorefter vi besøgte vores favorit-dyr aka Den Røde Panda

.. Og min absolutte hadedyr, sommerfuglen (brrrh, de ér altså så kryb-agtige..

.. Og en masse andre. Et virkelig, virkelig skønt Zoo. Og stort! Indendørs-Zoo'et alene er 3200 kvm og rummer alt fra Sience-Lab til Myrerlabyrinter og Under-Water labyrint.
Kl. 15 forlod vi parken, og fandt en skøn ungarnsk kro-stue, hvor vi fik den skønneste, simpleste gullash at varme os på. Rigtig hyggeligt og autentisk.


Hvilket var godt, for klokken 17 skulle vi nemlig af tøjet. En professionel massage på byens største Spa var bestilt og til mit store held, havde jeg stadig den bikini jeg købte på min tur til Tyrkiet i 2012. Har ikke brugt den siden, men fandt den gudskelov dagen inden afgang - havde liiige glemt den del med, at man skulle have sådan en på.


Efter massage og hjemkomst til hotellet, satte vi kurs mod Arena Plaza: Et kæmpe 3 etagers storecenter, med alt hvad hjertet begære.

Hvor vi faldt i tre af vores favoritfælder aka: Junkfood fælden.


.. Fjollet slik-fælden


.. Og Fantasy-fælden, kl. 20.35.
Fantastisk, fantastisk film - ligesom jeg havde håbet på: Flot, sjov og med en snert af Harry Potter, helt uden at overtage universet. Men også uhyggelig. Meget mere, end jeg havde troet. Og håber. Godt, der var en hånd at holde i.

Da filmen sluttede var klokken noget nær de 23, og efter et smut forbi McD var vi hjemme på hotellet. Velvidne om, at vi burde sove fordi den stod på hjemtur i morgen, brugte et par timer på at se film, hyggesnakke, fjolle og spise i sengen. Det er jo med at trække alle timer ud af ferien, som man kan, synes vi og fik dermed afsluttet dag 3 med manér.

4 kommentarer:

 1. Det lyder som om, I har haft den perfekte ferie!

  SvarSlet
 2. Igen, hvor lyder det bare skønt! Og dejligt, at I havde en god oplevelse i zoo - det er desværre ikke altid en selvfølge, når man er i lidt fattigere lande. :) Jeg har også fået set Fantastic Beasts, og jeg synes også den var ret fin. Ikke så uhyggelig, dog. ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, virkelig? Du er nok hærdet af al den Stephen King :D
   Du må prøve en tur derind, dyrene havde det så godt (:

   - A

   Slet