lørdag den 19. november 2016

Det sure med det søde. Også kaldet "Mug vs. Budapest."
Jeg er ikke synderligt begejstret over:


.. At det nu var min tur til at rende ind i en arbejdsweekend denne gang, ink. familiefødselsdags-afbud. Sidst var det Kit, der stod for tur, så hun må spise kage for mig denne gang.

.. At min cykel er begyndt at hakke temmelig faretruende i gearene, hvis jeg ikke er helt opmærksom.

.. At jeg er så talblind, at jeg lavede en bananasplit for meget igår til aftenskaffen. Der er 6 stuer, 1 borger er gået i seng og vi er 3 ansatte. Hvor mange skal jeg så lave? 9? Nåh ikke?

.. At min løn, der skulle komme d. 17, er udsat til senest d. 23. Well thank you, Satan.

.. At der er hue-sæson. Og regnjakke-sæson. Og alkoholiker-rød-næse-sæson. Kæft, hvor er man da bare ligedele kikset og grim, når man ankommer på job med masacara under øjenene og indpakket som en anden mumietrold. #HurraForTaskeDeo

.. At starte dagen med at vaske frugtskuffen af for mug-orgie. Hvornår fanden lærer jeg, at jeg ikke spiser frugt? Ældgamle mandariner havde åbenbart på en nat, overtaget mine elskede gulerødder og grønkål via boblende syrefarvet pels. So much for "kål-salat til frikadeller" på madpakken.Tilgengæld er jeg fan af:


.. At jeg skal, traditionen tro, spise fuld julemiddag med hele familien i morgen. Bare for liiige at sikre os, vi stadig kan lide det.

.. At mine dyner stadig dufter af den søde herre, som væltede ud af dem for at tage til spinning i morges.

.. At jeg skal til Budapest om 2 fucking uger. Er du sindssyg, jeg glæder mig! Nogle tips? Del ud, del ud, del ud - det er mit første visit i byen.

.. At jeg (grundet amputeret madpakke) har købt lidt ekstra snolder til aftenvagtsformålet også. Fordi det er synd for mig, og alt det der. (Og fordi min løn vel forhåbentlig (prettyplease) kommer før d. 23.  Right?)

.. At Gammeltorvs Julemarked åbner her i weekenden. Så ved man, at luften er tyk af forventningsglæde, børneskrig fra Pariserhjulet og lugten af brændte mandler de næste mange uger, når der skal julegaveshoppes. Så hyggeligt.

6 kommentarer:

 1. Yay, god tur til Budapest! Hvis I søger på "Budapest" på min blog kan I læse indlæg derfra. Termisk bad og ruinbarer er et must :-)

  SvarSlet
 2. Uh Budapest. Det glæder jeg mig til at høre om. Vil så gerne derhen 😊 Kh Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg lover fuld rapport - glæder mig godt nok også :D

   - A

   Slet
 3. Det store termiske bad (der med de gule bygninger) i Budapest er en fantastisk oplevelse! Jeg kan også varmt anbefale restauranten Gundel, hvor man får en uforglemmelig madoplevelse til gode Ungarn-priser. God tur; Budapest er en awesome by! 😊

  SvarSlet
  Svar
  1. Uh, det lyder ikke dumt med en konkret restaurant anbefaling - det må jeg lige slå op.. Tak!

   - A

   Slet