mandag den 19. september 2016

Sommersøndag i september.

Igår var det absolut ikke at mærke, at vi er halvvejs gennem september. 
De første timer, blev brugt i luksuriøse omgivelser, hvor min kærestes kusine skulle fejres. Det er mange år siden, jeg har været til en dåbsfest i min familie, så det var et hyggeligt gensyn med traditionen. Bordet flød med lækker mad, vin og ikke mindst røver-historier fra hele svigerfamiliens barndom, mens værtinden gik på charme-runde mellem gæsterne. 
Efterfølgende satte min kæreste og jeg kursen mod Blokhus. Her brugte vi et par timer på at gå hånd i hånd på stranden, samle skaller og fryde os over, at der klokken 18 var så varmt, at der stadig var folk i havet. På vejen hjem, blev der hentet mad, men da klokken slog 21.30 indså vi slik og sodavandlager var tomt. Men hvad gør en aftensgåtur med pokemonjagt indbygget, når der stadig er 14 grader? Ingenting, tværtimod. 
Jo, det der septembersommer, det må gerne fortsætte for min skyld.

6 kommentarer:

 1. det er bare med at slikke alt det sensommerfeeling i sig som man kan- skønt at i fik det hele med i går :-)og lækkert på stranden!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, lige netop - for vips, er det væk igen. Strandturen var lige i øjet (:

   - A

   Slet
 2. Elizabeth, det er så smukt! Det hedder min yngste til mellemnavn :) Og guf til is, det er jeg stensikker på at man kan leve af! Det smager helt fantastisk :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er nemlig rigtigrigtig fint :D
   Og ja, guf er simpelthen fuldstændig fantastisk og grund til at bestille is. Hellere mere guf end is, faktisk.

   - A

   Slet
 3. Lyder som en skøn dag, elsker barnedåb.. :D

  Og jeg elsker virkelig også den her lækre sensommer.. Håber den fortsætter og vi får et rigtig smukt efterår. De sidste par år har der kun været blæst og regn..

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det krydser jeg også fingre for!

   - A

   Slet