søndag den 11. september 2016

Sommerhusglimt ala A.


I får også lidt glimt, fra min og kærestens sommerhus-tur. Jeg har nemlig også, ligesom K, heldig at have svigerfamilie med sådan et til udlån.
Vores miniferie startede med en tur i Reepark, og derefter brugte vi aftenen på gåtur, brombærrov, grill og dovenskab foran flimmeren med vin og snolder. Så selvom vi har ikke haft spa, ligesom K og hendes kæreste er velsignet med, er vi absolut ikke snydt i vores låne-retro-hytte. Den består nemlig af en uskøn kombination af råt træ, 70'er klinker, samt polsk polyester, kunstige blomster og bailey, vin, polske krydderier og tysk slik i så massive mængder, at soveværelsesskabene også er i brug. Det er kitsch, det er sjovt, og alene kortspil fandt vi 6 af, og lightere hele 17. Jeg er ubetinget fan.

12 kommentarer:

 1. Et hvidløgsflûte per person - jeg er fan!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Der var så meget mad, og det var faktisk netop kun et flute, der blev levnet. Reste røg rub og stub til to personer B-)

   - A

   Slet
 2. Ser SÅ hyggeligt ud :-) kh. Birgitte

  SvarSlet
 3. Årh, der er bare ikke noget bedre end sådan en lille getaway. Med masser af slik selvfølgelig - vi plejer at nå mavepineniveau allerede på køreturen mod sommerhuset.

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, mavepine er obligatorisk :D

   - A

   Slet
 4. Det ser perfekt ud - der er virkelig ikke noget, der er nær så afslappende som at være i sommerhus. Hverdagen føles så langt væk :-) Vi er så heldige, at både min og kærestens familie har sommerhus, så der er ofte mulighed for en lille getaway.

  www.sannenoerbjerg.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Det gør den virkelig; det er et helt andet gear man kommer ned i (:
   Håber du også får taget afsted :D

   - A

   Slet
 5. Det ser simpelthen så skønt ud - jeg elsker at være i sommerhus. Mine svigerforældre har desværre lige solgt deres, hvilket jeg er rigtig ked af, da vi er kommet der meget de sidste otte år.

  Jeg har stadig Ree Park til gode, men vil så gerne besøge den. Næste gang I skal afsted, kan jeg anbefale Skandinavisk Dyrepark, der også ligger på Djursland. Det er min favorit-dyrepark i Danmark. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh, æv, det forestår jeg godt, I kommer til at savne.
   Vi ville faktisk også have været der forbi, hvis det ikke var fordi vi fik Randers Regnskov muligheden - for ja, den ligger lige klods op af, og min kæreste er også stor fan deraf. Men jeg har ikke været der siden 1999 på skoletur, så det skal der bestemt laves om på (:

   - A

   Slet
 6. Wow ser bare ud som den perfekte weekend..
  Kunne godt lige bruge sådan et par dage væk..

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var skønt, håber du får muligheden også (:

   - A

   Slet