søndag den 21. august 2016

På retur.Så er skagerak-platten købt og færgen sat afsted mod Danmark. "Rigelig rejesalat, tak" sagde jeg til færgepigen, for at strække feriesmagen. Kæresten snuppede en softice med karamel, med præcis samme formål. 
Turen har nemlig været helt og aldeles formidabel og jeg glæder mig allerede, til at fortælle mere.
Lige nu forsøger jeg mest bare, at nyde det sidste og ikke ærge mig over at de sidste timer, er ved at rende ud mellem mine fingre. Det er ligefør, jeg ønsker, vi var en af de tre biler, der måtte afvises ved kajen og vi vinkede farvel til Kristiansand. Men også kun næsten.

Mon ikke "ude godt, men hjemme bedst", stadig holder, når jeg står på dansk jord igen? 

10 kommentarer:

 1. Glæder mig til at læse mere om turen :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder dejligt; jeg glæder mig til at fortælle (:

   - A

   Slet
 2. Softice og rejesalat (dog ikke sammen...) er sikkert udmærket til at forlænge sommerferiefølelsen. Jeg tænker imidlertid på, om det ikke er muligt at opfinde noget, som gør, at det bare er sommerferie hele tiden?...

  SvarSlet
  Svar
  1. Jo, det talte mig og min kæreste også om. Eller som minimum bare et stop-ur til at stoppe virkeligheden et par dage af gangen (:

   - A

   Slet
 3. Jeg håber at I kom godt hjem :) Det lyder som om det var skønt - og forlængelse kan altid være godt. Jeg tænker lidt tilbage på Prag og ville ønske jeg havde flere dage med tid til bare at vandre rundt i gader og stræder, vælge lige den restaurant man havde lyst til, for at få serveret mad og solens varme,rare stråler! Mhmm...

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh, you read my mind. Ferieboblen er altså så svær, at bryde ud af :D

   - A

   Slet
 4. Man kan aldrig få for meget rejesalat! Velkommen hjem :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak!. Og ja, - rejesalat ér og forbliver grunden til at købe sådan en omgang.

   - A

   Slet