lørdag den 2. juli 2016

Bare slå hjernen fra.. Ja, det jeg satte på hold igår var så voksenlivet. Eller almindelig sund fornuft. Er ikke helt sikker nu. Var muligvis ikke helt ved mine fulde fem, i morges, da jeg havde ovenstående snap-korrespondance med A. 
Men sko fik jeg købt. 2 par sneakers. Til min i forvejen grådige samling. For jeg kunne jo ikke nøjes. Eller kunne jeg? Jeg kunne i hvertfald ikke beslutte, og sko måtte jeg have. Der er ikke noget bedre end, at starte måneden ud med idioti. Har desuden også købt en regnjakke, mega voksent og fornuftigt - det blev jeg i hvertfald ved med, at sige til mig selv, da jeg puttede endnu et par sko i kurven. Store klovn. 
Efterfølgende gik jeg ud og fejrede livet, med et af de bedste mennesker jeg kender. Jeg var inviteret på fri sushi og rødvin/øl ad libitum. Umuligt, at styre.
Og stemningen, solskinnet og humøret var så fint. Så i stedet for, at slutte aftenen blev der investeret i lidt whisky. Så godt, så dumt. 
Vågnede lykkelig og bagstiv efter meget lidt søvn. Jeg fik heldigvis tage revanche her til aften. En lur til kl. 01.23 er da en glimrende ide, ikke?
Jeg er i hvertfald stadig lysvågen. 

 - K

8 kommentarer:

 1. Jeg blev først voksen, da en 52 cm høj skrigunge tvang mig til at passe mine sengetider, prioritere søvn over druk og at bruge mine penge på ham frem for mig selv.
  Og jeg glæder mig, til han bliver stor nok til, at jeg kan blive ung igen ;)

  Det jeg prøver at sige er: Nyd det! Både hvis du regner med at skulle have børn eller ej. Bare nyd, at du kan, for du kan tids nok blive voksen (og det handler ikke om alder) ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tro mig, det gør jeg også - nyder hver eneste gang, at jeg tager mig friheder og slækker lidt på voksenlivet (:

   - K

   Slet
 2. Ah nyd det for fanden, min blender er lige gået i stykker og det er da LANGT mere kedeligt at bruge sine penge på en blender end sko ;- )
  God weekend :- )

  www.fridayme.wordpress.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Min blender brændte sammen for et par år siden - har stadig igen.. Men tilgengæld har jeg rigtig mange lækre sko (:

   - K

   Slet
 3. Jeg hopper på vognen med de andre "nyd det!" :-) Det er ikke verdens undergang, og selvom man er "voksen", kan man stadig gøre ting som måske ikke var smart (det med sko), og hvad så :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Det gør jeg også - hver eneste gang (:

   - K

   Slet
 4. Hvor har du købt de smukke lyseblå/guld Nike sko henne? :)

  SvarSlet
  Svar
  1. De er købt hos offspring (:

   - K

   Slet