lørdag den 14. maj 2016

Noget om bar røv og rejsetips der søges.I onsdags, påbegyndte jeg min første omgang tøjvask, siden 22 april. No shit, fandt strømper i kurven der kunne dateres tilbage dertil; netop fordi jeg ved, jeg havde dem på d. 23. Ikke så sært, at begge kurve havde kastet op, og jeg havde vasket trusser op i hånden i en uges tid. Mon man nogensinde bliver rigtig voksen? Kan hvertfald ikke vænne mig til, at der er flyttet så mange unge mennesker til, som benytter vaskekælderen. Og forstår sig på at booke den! Det var meget bedre i de gode gamle dage, hvor de morgenfriske pensionister herskede og kun brugte den om formiddagen.

Så idag tager jeg de sidste vaske. For kunne først få vasketid igen idag - og ikke meget man når, når man først må sætte det over fra kl. 13. Og skal møde kl. 15.
Men det ser ud til jeg når i bund idag, inden job. Thank god.
Jeg tror nemlig ikke, man må gå i bar røv i Barcelona. Og der sidder jeg. Om 5 fåkkin' dage! Ih, det er SÅ vildt. Kan slet ikke forstå det, men hold op jeg glæder mig.

Så hurra hurra, jeg når vist det hele. De næste par dage er nemlig spækket op med frokostbesøg, cafedate, en håndfuld aftenvagter og en tøse-teatertur efter formiddagsjob. Nårh ja, og rengøring og pakning.

Det er skønt, er det!

Og i øvrigt, på falderebet: Alle alle alle Barcelona-tips modtages med kyshånd.

- A

14 kommentarer:

 1. Rigtig god tur - din heldige rad! :D
  Tjek nogle tips her: http://piskeriset.dk/rejser-i-europa/barcelona/

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde Piske, både for tips og tur-lykkeønskning :D

   - A

   Slet
 2. Åh, Barcelona! Jeg har en kollega, der er helt vild med Barcelona og har blogget lidt om byen her: https://sneakersinthecity.wordpress.com/tag/barcelona/
  God tur!

  SvarSlet
  Svar
  1. Fedt; jeg tjekker det straks - tak!

   - A

   Slet
 3. Har fornyligt lagt et Barcelona indlæg på www.beentheredidthis.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Uhuh, det lyder spændende - jeg kigger forbi :D

   - A

   Slet
 4. Håber du får en skøn tur

  lifestylexblogger.blogspot.dk

  SvarSlet
 5. Hvor lyder det bare alt for lækkert! Jeg vil også! Tapas, rødvin, drinks, sol, varme, åååh!
  God tur :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hep, så er det altså svært at klage - og tak :D Satser på det bliver skønt skønt skønt.

   - A

   Slet
 6. Barecelona er så skøn. Jeg har ikke været der i hundrede år, men man skal se noget Gaudi (der ligger en park, han har skabt), og så har de det vildeste akvarie, hvis man er til den slags... Kærligst Julia

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Julia :-* Må da lige få tjekket det akvarieværk ud - vi har allerede booket Zoobiletter fordi vi er tosset med den slags pensionisteri ;) Og parken har vi allerede planer om at aflægge visit i :D Nu må vi se, hvad vi når - tak hverfald.

   - A

   Slet
 7. Yay, Barcelona! Der er jeg også om to uger! :) Jeg har nogle tips på min blog, 'Barcelona' har sit eget tag. :) Rigtig god tur!

  SvarSlet
  Svar
  1. I will do Tine; så må jeg lige se, om det er værd med et genvisit for jer ;) Lover at lade lidt tapas blive tilbage.

   - A

   Slet