fredag den 1. januar 2016

Tilløb.

 
 

Fra 15-22 vagt i det høje nord med personale-nytårshatte, stafilykokker-creme og pålægskagemand, til togtur til sendte mig hjem til Aalborg tidsnok, til at hoppe ind i det nye år med hele holdet af søde festfolk. 
Bobler i glasset, raketter tændt med cigar, porno-bordbomber og et påklisteret overskæg, slår aldrig fejl. Og puh, hvor gad jeg ikke hjem, så det trak lige liiidt ud. 

Og nu er jeg vågnet op, lidt groggy og slet ikke liiige i arbejdshumør. Endda trods ædruelighed.. og at jeg endda sov kl. 4, selvom der var evigt fyrværkerimarathon udenfor vinduet. 

Men afsted må jeg nok, så rejser mig om lidt. 
Pt er benene nemlig stadig oppe og kaffekoppen fyldt, mens jeg messer for mig selv: "Håber ikke mine sko lugter for meget af værtshus". Bar tre flasker ned fra 3. sal, mens jeg snakkede og balancerede med 10 andre.. Og er åbenbart ikke blevet multitaskning- eller motorik-mester, siden sidst jeg så efter. Så tippede lige en skudefuld ud over arbejdsskoene. Ups. Men festligt var det!

Havde I en god aften? Det håber jeg!

6 kommentarer:

 1. Jamen lidt barstemning kunne vel godt medbringes på job nytårsdag, sådan bare for lige som at sætte en lille fest op der :-) godt nytår!

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, du har ret; gik også gennem uden at blive bedt om at blæse i alkometeret - måske fordi flere borgerne selv havde en kende tømmermænd B-)

   - Anne

   Slet
 2. Her forløb aftenen meget, meget stille. Vi sad bare os selv to og næd stilheden og et glas vin.
  Gidt nytår til dig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tosomhed og vin slår aldrig fejl - tak!

   - Anne

   Slet
 3. Godt.nytår, Anne - det lyder som en god aften 😃

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, det var det :D Og i lige måde

   - Anne

   Slet