torsdag den 26. november 2015

Anbefalinger søges - tøsebogs-korrespondancer, ja tak!

Jeg kan ligeså godt indrømme først som sidst, at jeg er en total sucker for tøsebøger. Og på det seneste har jeg (temmelig sent) fået smag for den social-realistiske slags. Lidt ligesom, at jeg før har klappet i hænderne over fx. Julia Lahme's romaner og Anette Fuhrmann's ærlige "Længsler og Leverpostej". 

Men på det seneste, er jeg faldet over flere "tøse-korrespondence"-bøger - hvor hverdagsliv, fjol, alvor, mænd og børn vendes. På den pinlige, sjove, sørgelige, hyggelige jeg-er-et-rigtigt-menneske-og-nøj-det-kan-være-en-mundfuld-måde. Gerne med en eller flere modspillende parter. Og det er altså elstra skægt, at følge med i to eller flere individers liv, og opleve andres respons derpå. Det er jo som at være fluen på væggen til en venindedate, man gerne ville deltage i (.. helt uden selv at skulle dele ud af ens kiksede liv. Perfekt!)

Så derfor har jeg støvsuget mine e-bog-apps og der efter læst, alt  jeg kunne finde, og præsentere her for jer mine tre favoritter:
Men! Som sagt, er jeg jo lidt sent ude, hvad angår denne fascination - og disse bøger jo ikke er af helt ny karakter. Så hvis du sidder derude, og har bud på andre bøger i samme genre, så smid endelig en kommentar!

6 kommentarer:

 1. Michael Laudrups tænder er vildt sjov - jeg mener der er lavet en 2. Charlie hotel Oscar kilo eller noget i den retning :-)
  /Camilla - http://Cfashion.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. I know - den serie kender jeg, som nævnt :D Den er så skæg.

   - Anne

   Slet
 2. Der findes en anden del af 'michael laudrups tænder', den hedder Charlie Hotel Oscar Kilo . Støvsuger bogen har jeg også hjemme, den er rigtig sjov :-) kh. Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er nemlig helt vildt skæg, Anette Heick overraskede mig i den grad.

   - Anne

   Slet
 3. Kan se at "CHOS" allerede er nævt. Kan også anbefale "hvor lagde jeg babyen" og så selvfølgelig "trænger til flødeskum og diller" - den er virkelig hyggelig...

  SvarSlet
  Svar
  1. Alle tre er også et hit her - Julia er som nævnt altid bare skøn, og Jeanett Veronica er aldrig bange for at slå sig løs, kender den godt - men tak for tip :D

   - Anne

   Slet